Previous Page  2 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 40 Next Page
Page Background

Paste cu medalion de somon, la cuptor

INGREDIENTE:

• 450 g somon

• 600 g paste Trottole Italiamo

• o ceapă

• 2 căței de usturoi

• o crenguță de cimbru

• 60 ml coniac

• 3 linguri

ulei de măsline Primadonna

• 100 ml lapte Pilos

• 150 g unt Pilos

• 100 g faină Castello

• 150 g parmezan Italiamo

MOD DE PREPARARE:

Începem prin a face un sos bechamel. Fierbem laptele, cu grijă, într-o crăticioară,

iar într-o tigaie topim 80 g de unt şi adăugăm făină treptat. Turnăm laptele peste

amestecul de făină cu unt şi lăsăm să fiarbă şi să se îngroaşe. Adăugăm şi parmezan,

doar pentru gust.

Pentru prepararea pastelor, punem o oală de apă la fiert (cca 1 kg de paste are nevoie

de minimum 4 l de apă pentru a fierbe în voie). Adăugăm pastele când fierbe apa şi le

lăsăm până ce ajung la consistenţa dorită.

Prăjimmedalioanele de somon în ulei de măsline, într-o tigaie încinsă. După ce s-au

prăjit, adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul tocat mărunt şi untul. Călim totul şi

flambăm cu coniac.

Când pastele sunt fierte, le punem în tigaie şi le sotăm, apoi presărăm cimbru.

Le punem într-un vas de iena, le acoperim cu sosul bechamel şi adăugăm parmezan.

Le coacem la cuptorul încins la 180°C (sau încins la foc mare), timp de 15 minute.

Poftă bună!

4

44

per 100 g

Medalion

de somon proaspăt

Paste Trottole

Tricolore

4

.

44

500 g

1 kg = 8,88 lei

KW 44/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 26.10 - 1.11.2015

02

toate ofertele pe

www.lidl.ro