4 POR II
45 MINUTE
Vinete -
1 kg
Ardei grași -
1 kg
Dovlecei -
1 kg
Ceapă -
1 bucată
Vin roșu
Conde Noble
-
100 ml
Carne tocată -
1 kg
Chimen
Mikado
-
15 g
Pesmet
Castello
-
100 g
Că ei de usturoi -
3 bucă i
Ulei de măsline
Promienna
-
3 linguri
Pătrunjel -
1 legătură
Suc de roșii
Vitafit
-
500 ml
Ulei de floarea-soarelui
Primadonna
-
0,5 l
Legume
UMPLUTE
Usturoi la plasă
2
99
200 g
1 kg = 14,95 lei
Într-o crati ă, se prăjesc în ulei de măsline semin ele de
chimen alături de ceapa și usturoiul tocate mărunt.
Se pune carnea tocată și se prăjește și ea, având grijă să
amestecăm cu un tel pentru a evita formarea bucă ilor mari
de carne. Se lasă la foc mare până când se elimină toată apa
din carne.
Cum orice masă românească merge cu un vin bun,
adăugăm acum vinul roșu, pe care îl lăsăm la redus, iar apoi
și sucul de roșii. Lăsăm totul la fiert, la foc domol, până când
carnea este bine gătită. La final adăugăm pătrunjelul tocat și
lăsăm totul să se răcească.
Spălăm ardeiul gras, dar îi alăturăm și vinetele și dovleceii.
Tăiem legumele în jumătă i, pe lung și scobim cu o lingură
vinetele și dovleceii.
Luăm o tigaie neaoșă, adâncă și încingem în ea uleiul
de floarea-soarelui până e numai bun pentru a prăji în el
vinetele și dovleceii.
Tăiem în două legumele, de această dată, pe lă ime și le
umplem cu tocăni a de carne ob inută anterior apoi le
presărăm cu pesmet. Cuptorul încins la 200
0
C le va primi
apoi timp de 15 minute.
Iată cum un ardei umplut romănesc nu mai e nici singur,
nici simplu!
Și vă mai vând un pont important:
Smântana "Cămara
noastră" cu 30% grăsime, mai bogată în gust vine ca o
completare perfectă!
Ceapă galbenă
vrac
1
59
per kg
Carne tocată
vită-porc,
30% grăsime
5
99
1 kg = 11,98 lei
500 g
7
02
-14%
KW 43/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 19.10 - 25.10.2015
02
toate ofertele pe
www.lidl.ro