Previous Page  2 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 40 Next Page
Page Background

INGREDIENTE PUI UMPLUT:

• 1 pui întreg

• 120 g bacon Pikok

• 2 căței de usturoi

• o crenguță de cimbru

• busuioc

• 200 g unt Pilos 65%

• o legătură pătrunjel

• o pâine (uscată)

INGREDIENTE GARNITURĂ:

• 600 g fasole verde Chira

• 2 linguri de unt Pilos 65%

• un căţel de usturoi

• sare Castello, după gust

• piper Mikado, după gust

MOD DE PREPARARE:

Se taie puiul pe spate şi se dezosează,

urmărind oasele cu un cuţit mic şi

încercând să nu pierdem carnea pe cât de

mult posibil.

Se lasă întregi doar pulpele şi aripioarele.

Pâinea uscată se dă pe răzătoare şi se amestecă cu untul și baconul.

Se adaugă pătrunjelul, cimbrul, busuiocul și usturoiul tocate. Se aşază totul

pe mijlocul puiului desfăcut, se împachetează, se coase (sau se leagă), apoi

se asază în tavă. Se bagă în cuptorul încins la 180°C sau la foc mediu şi se

lasă timp de 80 de minute.

După ce este gata, se scoate din cuptor şi se lasă la răcit. Poate fi servit tăiat

felii, cu o garnitură la alegere, precum sote de fasole verde cu usturoi şi unt.

Garnitura se prepară astfel: se pun 2 linguri de unt într-o tigaie şi se căleşte

un căţel de usturoi tocat. Se adaugă fasolea verde şi se prăjeşte până când se

rumeneşte uşor, apoi se asezonează cu sare şi piper, după gust.

Poftă bună!

Pui umplut

Fasole

verde

tăiată

2

89

450 g

1 kg = 6,42 lei

4

38

100 g

1 kg = 43,80 lei

Bacon

crud-uscat

PRODUS

CONGELAT

KW 42/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 12.10 - 18.10.2015

02

toate ofertele pe

www.lidl.ro