9
99
500 g
1 kg = 19,98 lei
Caşcaval
Rucăr pătrat
Pulpă de porc -
3 kg
Cașcaval
Bluedino
-
300 g
Măsline
Baresa
-
150 g
Bacon
Pikok
-
300 g
Usturoi -
120 g
Oregano
Mikado
-
20 g
Busuioc
Mikado
-
20 g
Piper negru
Mikado
Vin alb
Conde Noble
-
750 ml
Ceapă -
300 g
Morcovi -
300 g
elină -
300 g
Pătrunjel -
2 legături
Mix de legume la tigaie
Green Grocer's
Mod de preparare:
Pulpa de porc se desface pe jumătate și se
crestează cu cu itul. Se așază pe un tocător
și se bate cu un ciocan de carne, întinzând-o
cât mai mult. Deasupra se presară sare și
piper, usturoi tocat, oregano și busuioc uscat,
măslinele tocate, cașcavalul ras și baconul.
Se rulează bine și se leagă cu o sfoară de
bucătărie.
Se asezonează presărând busuioc, oregano,
piper și sare.
Într-o tigaie mare se prăjesc morcovii, elina și
ceapa, tăiate în bucă i. Apoi se adaugă rulada,
prăjindu-se pe toate păr ile.
Se mută totul într-o tavă și se acoperă cu vin
alb, adăugându-se și pătrunjel. Se pune o folie
de aluminiu peste tavă și se bagă la cuptorul
8 POR II
3 h și jumătate
Ruladă de porc
cu caşcaval şi mãsline
Bacon
crud-uscat feliat
4
38
100 g
1 kg = 43,80 lei
preîncălzit la 170°C, timp de 3 ore. Se lasă pu in
la răcit, după care se taie și se servește caldă cu o
garnitură din mix de legume.
Poftă bună!
KW 39/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 21.09 - 27.09.2015
02
toate ofertele pe
www.lidl.ro