Previous Page  2 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 40 Next Page
Page Background

pulpe de pui - 1,2 kg

ardei gras - 600 g

măsline Baresa - 150 g

vin alb Conde Noble - 50 ml

lămâie - 1 bucată

ceapă - 200 g

busuioc - 10 g

cașcaval ras Milbona - 100 g

ulei de măsline

Promienna - 70 ml

Garnitură pentru o por ie:

făinăCastello - 100 g

ouă - 1 bucată

usturoi - 2 că ei

ardei iute - 1 bucată

pătrunjel - 1/2 legături

ulei demăsline

Promienna- 50ml

Pulpele de pui

dezosate se lasă în

prealabil la frigider cu ulei

de măsline, sare și piper.

Se prăjesc apoi în ulei de

măsline după care se scot și se

lasă la scurs.

Se toacă julienne, ardeiul gras și ceapa.

Se pun într-o crati ă la călit și se lasă acoperite cu un capac.

După ce ardeiul s-a călit se adaugă măslinele, busuiocul și zeama de la o

lămâie. Amestecul rezultat se pune într-un vas ce poate fi băgat la cuptor

și peste el se pun pulpele de pui prăjite. Se acoperă totul cu cașcaval ras și

se bagă la cuptor, la gratinat. Când cașcavalul este rumenit se poate servi!

Poftă bună!

6 POR II

60 MINUTE

PUI

basquaise

Măsline negre

cu sâmburi,

masă solidă: 200 g

3

50

370 ml

1 kg = 9,46 lei

Vin alb

demi dulce

5

49

0,75 l

1 l = 7,32 lei

KW 37/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 7.09 - 13.09.2015

02

toate ofertele pe

www.lidl.ro