pulpe de pui - 1,2 kg
ardei gras - 600 g
măsline Baresa - 150 g
vin alb Conde Noble - 50 ml
lămâie - 1 bucată
ceapă - 200 g
busuioc - 10 g
cașcaval ras Milbona - 100 g
ulei de măsline
Promienna - 70 ml
Garnitură pentru o por ie:
făinăCastello - 100 g
ouă - 1 bucată
usturoi - 2 că ei
ardei iute - 1 bucată
pătrunjel - 1/2 legături
ulei demăsline
Promienna- 50ml
Pulpele de pui
dezosate se lasă în
prealabil la frigider cu ulei
de măsline, sare și piper.
Se prăjesc apoi în ulei de
măsline după care se scot și se
lasă la scurs.
Se toacă julienne, ardeiul gras și ceapa.
Se pun într-o crati ă la călit și se lasă acoperite cu un capac.
După ce ardeiul s-a călit se adaugă măslinele, busuiocul și zeama de la o
lămâie. Amestecul rezultat se pune într-un vas ce poate fi băgat la cuptor
și peste el se pun pulpele de pui prăjite. Se acoperă totul cu cașcaval ras și
se bagă la cuptor, la gratinat. Când cașcavalul este rumenit se poate servi!
Poftă bună!
6 POR II
60 MINUTE
PUI
basquaise
Măsline negre
cu sâmburi,
masă solidă: 200 g
3
50
370 ml
1 kg = 9,46 lei
Vin alb
demi dulce
5
49
0,75 l
1 l = 7,32 lei
KW 37/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 7.09 - 13.09.2015
02
toate ofertele pe
www.lidl.ro