Previous Page  2 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 40 Next Page
Page Background

Un curcan întreg 1 buc - 2 - 3 kg

elină - 150 g

ouă - 1buc

scor ișoară Mikado – 1 linguri ă

cârna i de porc Baroni - 200 g

ceapă - 1 bucată

morcovi – 1 bucată

usturoi – 2 că ei

ulei măsline Promienna - 100 ml

unt Milbona - 100 g

bacon felii Pikok - 200 g

pesmet Castello - 50 g

Garnitură

pentru o por ie:

făină Castello - 100 g

ouă - 1 bucată

usturoi - 2 că ei

ardei iute - 1 bucată

pătrunjel - 1/2 legătură

ulei de măsline Promienna - 50 ml

Mai întâi se prepară umplutura curcanului. Se toacă mărunt

legumele. Se amestecă apoi cu oul, pesmetul, scor ișoara și carnea

din cârna ii prospe i până la omogenizare. Se adaugă sare și piper

după gust. Se umple curcanul cu amestecul ob inut, după care,

cu ajutorul unui bă de frigăruie se închide orificiul prin care am

umplut curcanul. Se acoperă curcanul cu felii de bacon și se bagă

în cuptorul preîncălzit la 180

0

C, timp de 2 ore.

Din jumătate în jumătate de oră se unge cu unt și ulei de măsline

(cu ajutorul unei pensule).

În timp ce curcanul se află în cuptor se pregătește garnitura astfel:

se amestecă făina cu ouăle și se frământă până se ob ine o cocă

galbenă și deloc lipicioasă. Se întinde cu mașina de întins paste sau

cu un făcăle , se taie în formele dorite și se fierbe în apă sărată.

Într-o tigaie, se călește usturoiul, ardeiul iute și se stinge cu o

parte din apa în care s-au fiert pastele. Se adaugă pătrunjelul tocat

mărunt și pastele fierte.

Poftă bună!

6 POR II

3 ORE

Cârnaţi

de casă

13

17

600 g

1 kg = 21,95 lei

Unt irlandez

7

90

250 g

1 kg = 31,60 lei

KW 36/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 31.08 - 6.09.2015

02

toate ofertele pe

www.lidl.ro