Previous Page  12 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 12 / 40 Next Page
Page Background

QUICHE CU SOMON

{I MAZ|RE

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

ALUAT:

UMPLUTUR|:

PENTRU ALUAT:

PENTRU UMPLUTUR|:

- 250 g făină Castello

- 125 g unt Pilos

- 1 ou (doar gălbenușul)

- 60 ml apă rece

- 1 vârf de cu it de sare fină

- 200 g somon file

- 2 ouă

- 60 g cașcaval ras Milbona

- 120 g mazăre congelată Chira

- 200 g iaurt Pilos

- 50 g smântână Pilos

- sare, piper, rozmarin după gust

1.

Frământă făina, untul, gălbenușul și apa până

ob ii un aluat. Lasă-l apoi la frigider până se întărește.

2.

După ce s-a întărit, întinde-l într-o tavă pentru tartă

și bagă-l la copt pentru 10 minute, la 160 de grade.

3.

Acoperă tava cu o foaie de hârtie de copt.

Până se răcește aluatul te po i apuca de umplutură.

1.

Taie somonul cubule e. Amestecă-le apoi cu mazărea fiartă,

cașcavalul ras, ouăle, iaurtul și smântâna.

2.

Adaugă sare și piper după gust.

3.

Compozi ia astfel creată așaz-o peste aluatul precopt.

Înainte să o bagi la cuptor adaugă câteva frunze de rozmarin.

4.

ine-o la cuptor timp de 25-35 de minute, la 140 de grade.

Nu uita să o verifici regulat.

9

11

85

-15%

1 kg = 49,95 lei

99

200 g

Somon file proasp`t

1

1

74

-13%

1 kg = 3,75 lei

50

400 g

Iaurt natur,

0,1% gr`sime

KW 34/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 17.08 - 23.08.2015

12

toate ofertele pe

www.lidl.ro