Rața se dezosează. Carnea se taie julienne, subțire. Într-o
tigaie încinsă, de preferat wok, se pune uleiul de susan
și uleiul de floarea soarelui. Se prăjește usturoiul tocat
mărunt și ghimbirul dat pe răzătoare. Se adaugă rața
tocată julienne și se prăjește până devine crocantă. Se
adaugă ardeiul iute.
Se prăjește și se adaugă oțetul de orez, sucul de la o
portocală. Se lasă să se reducă sosul obținut. Se adaugă
sosul de soia și mierea și se lasă la redus. Se păstrează
carnea gătită cu sosul obținut. Într-un alt wok se pregătesc
tăiețeii care servesc ca și garnitură.
Se fierb tăiețeii și se răcesc în apă rece. În wokul încins
se pune uleiul de floarea-soarelui și uleiul de susan.
Se prăjește ghimbirul ras, usturoiul tocat și ceapa albă
tocată julienne. Se adaugă următoarele legume la
distanță de 30 de secunde și în următoarea ordine: țelina
julienne, morcovii julienne, ciupercile champignon brune,
varza crudă julienne. Se prăjește totul până se înmoaie
legumele dar, totuși, să rămână crocante. La final se
adaugă ceapa verde tocată mărunt. Se adaugă și rața cu
sosul obținut și se trage totul la wok.
În funcție de gustul fiecăruia se mai poate adăuga sos
iute.
Rață - 1 bucată
Noodles - 500 g
Ceapă - 150 g
Morcovi - 150 g
Ceapă verde - 2 legături
Ghimbir - 1 bucată
Miere - 50 g
Portocală - 120 g
Ardei iute - 50 g
Usturoi - 4 căței
Varză crudă - 150 g
Ţelină - 150 g
Ciuperci champignon brune - 200 g
Sos de soia - 50 ml
Oțet de orez - 25 ml
Ulei de susan - 50 ml
Sos iute, după gust
Ulei de floarea-soarelui Promienna - 50 ml
NOODLES CU RATÃ
DULCE - IUTE
,
KW 32/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 03.08 - 09.08.2015
02
toate ofertele pe
www.lidl.ro