Previous Page  2 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 40 Next Page
Page Background

Rața se dezosează. Carnea se taie julienne, subțire. Într-o

tigaie încinsă, de preferat wok, se pune uleiul de susan

și uleiul de floarea soarelui. Se prăjește usturoiul tocat

mărunt și ghimbirul dat pe răzătoare. Se adaugă rața

tocată julienne și se prăjește până devine crocantă. Se

adaugă ardeiul iute.

Se prăjește și se adaugă oțetul de orez, sucul de la o

portocală. Se lasă să se reducă sosul obținut. Se adaugă

sosul de soia și mierea și se lasă la redus. Se păstrează

carnea gătită cu sosul obținut. Într-un alt wok se pregătesc

tăiețeii care servesc ca și garnitură.

Se fierb tăiețeii și se răcesc în apă rece. În wokul încins

se pune uleiul de floarea-soarelui și uleiul de susan.

Se prăjește ghimbirul ras, usturoiul tocat și ceapa albă

tocată julienne. Se adaugă următoarele legume la

distanță de 30 de secunde și în următoarea ordine: țelina

julienne, morcovii julienne, ciupercile champignon brune,

varza crudă julienne. Se prăjește totul până se înmoaie

legumele dar, totuși, să rămână crocante. La final se

adaugă ceapa verde tocată mărunt. Se adaugă și rața cu

sosul obținut și se trage totul la wok.

În funcție de gustul fiecăruia se mai poate adăuga sos

iute.

Rață - 1 bucată

Noodles - 500 g

Ceapă - 150 g

Morcovi - 150 g

Ceapă verde - 2 legături

Ghimbir - 1 bucată

Miere - 50 g

Portocală - 120 g

Ardei iute - 50 g

Usturoi - 4 căței

Varză crudă - 150 g

Ţelină - 150 g

Ciuperci champignon brune - 200 g

Sos de soia - 50 ml

Oțet de orez - 25 ml

Ulei de susan - 50 ml

Sos iute, după gust

Ulei de floarea-soarelui Promienna - 50 ml

NOODLES CU RATÃ

DULCE - IUTE

,

KW 32/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 03.08 - 09.08.2015

02

toate ofertele pe

www.lidl.ro