Previous Page  4 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 4 / 24 Next Page
Page Background

• 1 varză murată (pe care o lăsați

în apă fierbinte cu o seară

înainte, la desărat)

• 700g carne tocată amestec vită

și porc

• 1/2 cană de orez

• 100g dovleac plăcintar

• 200g afumătură

• 4-5 foi de dafin

• 1 linguriță de boia afumată

• 4-5 linguri suc de roșii / bulion

• 15 felii bacon sau pancetta

• ulei de floarea-soarelui

• apă fiartă

• sare și piper după gust

Pasul 1

Scurgeți bine varza și desprindeți cu

grijă foile. Dacă varza încă este foarte

sărată, spălați-o în 4-5 ape fierbinți.

Tăiați dovleacul cuburi mici sau dați-l

pe răzătoare. Tăiați afumătura cuburi

mici.

Pasul 2

Amestecați carnea tocată cu orezul,

dovleacul și afumătura și asezonați

cu sare și piper după gust. Rulați

sarmalele și tocați restul de varză

rămas.

Pasul 3

Puneți puțin ulei la baza slow

cooker-ului și faceți un pat de varză

tocată peste care adăugați puțin

piper negru și două linguri de bulion.

Pasul 4

Așezați sarmalele în

slow cooker

Crock-Pot 5,7 L Digital.

Puneți încă

un strat de varză tocată deasupra,

alte două linguri de bulion și turnați

pe lângă apă fiartă cât să umpleți

3/4 din Crock Pot.

Pasul 5

Setați

slow cooker-ul Crock-Pot

5,7 L Digital

pe modul de gătire

"High" și timpul 7 ore. La final

lăsați sarmalele să se mai răcească,

rulați-le în bacon sau în pancetta și

prăjiți-le într-o tigaie preferabil de

teflon (fără a adăuga unt sau ulei),

până când se rumenesc.

Sărmăluțe cu afumătură

și dovleac

Rețete

incluse

la toate

produsele

Slow

Cooking

Plus de gust și sănătate. Comparativ

cu metodele tradiționale, gătirea

slow cooking, la o temperatură relativ

scăzută, presupune menținerea în

întregime a nutrienților în mâncare.

Gătește

singură

Nu trebuie să fii bucătar

profesionist ca să gătești

mâncăruri savuroase. Doar adaugi

ingredientele și CROCK POT se

ocupă de restul fără supraveghere.

Poți găti

orice

Cu aparatul de gătit electric CROCK

POT pregătești o gamă largă de

rețete: de la ciorbe, fripturi și feluri

principale, la aperitive, preparate

vegetariene și deserturi delicioase.

Slow

COOKERS