1 oră
mediu
4
după marinare
porții
Dificultate
garnitură:
salatăde legume/
legumenatur
ingrediente marinată:
mod de preparare:
▶
10-12 pulpe superioare
de pui (4 porții)
▶
100 g iaurt Pilos,
0,1% grăsime
▶
3 căței de usturoi
▶
10 g busuioc
▶
1 lime
▶
1 lingură de ghimbir
▶
25 ml ulei de măsline
extra virgin Primadonna
1. Combină usturoiul, busuiocul, ghimbirul, toate
tocate cât mai mărunt, apoi pune și uleiul.
2. Adaugă apoi iaurtul și amestecă.
3. La final, adaugă pulpele și amestecă-le cu
marinata creată.
4. Adaugă și coaja de lime, iar zeama de lime
păstreaz-o pentru final.
5. Lasă pulpele la marinat 24 h – maximum 72 h.
6. După ce s-au marinat, prăjește pulpele pe
grătar până se rumenesc.
7. Stropește-le cu zeamă de lime și servește-le,
în funcție de preferințe, cu salată de legume
sau legume natur.
de LUNI,
13 iulie
03
KW 29/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 13.07 - 19.07.2015
pui marinat
cu legume