Previous Page  3 / 40 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 40 Next Page
Page Background

1 oră

mediu

4

după marinare

porții

Dificultate

garnitură:

salatăde legume/

legumenatur

ingrediente marinată:

mod de preparare:

10-12 pulpe superioare

de pui (4 porții)

100 g iaurt Pilos,

0,1% grăsime

3 căței de usturoi

10 g busuioc

1 lime

1 lingură de ghimbir

25 ml ulei de măsline

extra virgin Primadonna

1. Combină usturoiul, busuiocul, ghimbirul, toate

tocate cât mai mărunt, apoi pune și uleiul.

2. Adaugă apoi iaurtul și amestecă.

3. La final, adaugă pulpele și amestecă-le cu

marinata creată.

4. Adaugă și coaja de lime, iar zeama de lime

păstreaz-o pentru final.

5. Lasă pulpele la marinat 24 h – maximum 72 h.

6. După ce s-au marinat, prăjește pulpele pe

grătar până se rumenesc.

7. Stropește-le cu zeamă de lime și servește-le,

în funcție de preferințe, cu salată de legume

sau legume natur.

de LUNI,

13 iulie

03

KW 29/15 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 13.07 - 19.07.2015

pui marinat

cu legume