Previous Page  5 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 5 / 16 Next Page
Page Background

18-24 martie 2015

p. 5

Cartofi

Crocanţi

cu Pesmet

şi Caşcaval

Ingrediente

• 1 kg cartofi, potriviţi ca mărime

• 4 linguri pesmet

• 1 linguriţă sare

• cascaval ras

• ulei de măsline

Mod de preparare

Cartofii curăţaţi de coajă se taie in

sferturi. Se pun la fiert in apa cu sare

si se dau in citeva clocote, se scurg. Se

presara pe toate fetele sare si pesmet

Puneţi-i într-o tavă tapetată cu hârtie

de copt şi stropiţi-i cu puţin ulei. Daţi

la cuptorul pentru 20- 30 min sau până

sunt făcuţi şi prind deasupra o crustă

frumoasă, aurie. Spre sfârşit, presăraţi

peste cartofi caşcavalul ras şi repuneţi

în cuptor până ce caşcavalul începe să se

topească.

fasole pestriță

preț/kg

țelină

preț/kg

ardei gras roșu

preț/kg

ceapă verde

preț/leg.

conopidă

preț/kg

-18%

6

,49

7,99

-25%

2

,22

2,99

-20%

7

,99

9,99

-15%

1

,69

1,99

-35%

4

,99

7,69

cartofi albi

sac 5 kg

-28%

4

,99

6,99