18-24 martie 2015
p. 5
Cartofi
Crocanţi
cu Pesmet
şi Caşcaval
Ingrediente
• 1 kg cartofi, potriviţi ca mărime
• 4 linguri pesmet
• 1 linguriţă sare
• cascaval ras
• ulei de măsline
Mod de preparare
Cartofii curăţaţi de coajă se taie in
sferturi. Se pun la fiert in apa cu sare
si se dau in citeva clocote, se scurg. Se
presara pe toate fetele sare si pesmet
Puneţi-i într-o tavă tapetată cu hârtie
de copt şi stropiţi-i cu puţin ulei. Daţi
la cuptorul pentru 20- 30 min sau până
sunt făcuţi şi prind deasupra o crustă
frumoasă, aurie. Spre sfârşit, presăraţi
peste cartofi caşcavalul ras şi repuneţi
în cuptor până ce caşcavalul începe să se
topească.
fasole pestriță
preț/kg
țelină
preț/kg
ardei gras roșu
preț/kg
ceapă verde
preț/leg.
conopidă
preț/kg
-18%
6
,49
7,99
-25%
2
,22
2,99
-20%
7
,99
9,99
-15%
1
,69
1,99
-35%
4
,99
7,69
cartofi albi
sac 5 kg
-28%
4
,99
6,99