40055
69,90 RON
Formă pentru
Macarons
Mix de forme: inimă, iepuraş,
floare
Material: Silicon – pentru o
manevrare uşoară
Dimensiune: cca. 31 x 26,5 cm
Culoare: violet
Poate fi curăţată la maşina de
spălat vase şi poate fi utilizată
in cuptorul cu microunde
Nou şi în ediţie limitată
colorate, apetisante, delicioase …
… pur şi simplu irezistibile. Nicio
petrecere fără Macarons! Fursecurile
delicioase din bezea, cu umplutură fină
din cremă, sunt un deliciu culinar iar
primăvara aceasta... foarte la modă!
Bezea din migdale, (pentru 40 bucăţi)
120 g migdale decojite, măcinate
2 albuşuri, (măsuri mici)
1 vârf de cuţit de sare
150 g zahăr pudră
Unt pentru forma de Macarons
Mod de preparare
1.
Măcinaţi migdalele cât mai mărunt cu
ajutorul unui aparat de măcinat şi treceţi-le
printr-o sită. Bateţi albuşurile şi sarea cu
ajutorul mixerului, adăugaţi pe parcurs câte
o linguriţă de zahăr pudră şi bateţi în
continuare până obţineţi o spumă.
Amestecaţi migdalele cu ajutorul unui tel în
spuma de albuş obţinută.
2.
Adăugaţi şi amestecaţi uşor colorant
alimentar sau cacao (maro): în timp ce le
amestecaţi, spuma din albuş devine mai
moale.
3.
Aşezaţi în tavă forma din silicon şi
ungeţi-o cu puţin unt. Umpleţi un poş de
unică folosinţă cu spuma de bezea
obţinută şi tăiaţi aproximativ 8 mm din
vârful acestuia. Aplicaţi cantităţi egale de
bezea pe forma de macarons: suprafaţa de
bezea trebuie să fie netedă.
4.
Aşezaţi tava cu bezelele în cuptorul cu
ventilaţie preîncălzit la 80 de grade, la
mijloc, timp de 15-20 de minute. Suprafaţa
bezelelor va fi acum uscată şi nu lipicioasă.
Măriţi temperatura cuptorului la 180 de
grade şi lăsaţi Macarons să se coacă timp
de 6-8 minute, apoi lăsaţi-le să se
răcească complet.
Puteţi umple formele
cu creme moi, cu
orice aromă doriţi!
Sugestie:
Reţetă Macarons
Macarons: