Previous Page  6 / 34 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 6 / 34 Next Page
Page Background

40055

69,90 RON

Formă pentru

Macarons

Mix de forme: inimă, iepuraş,

floare





Material: Silicon – pentru o

manevrare uşoară





Dimensiune: cca. 31 x 26,5 cm





Culoare: violet





Poate fi curăţată la maşina de

spălat vase şi poate fi utilizată

in cuptorul cu microunde





Nou şi în ediţie limitată

colorate, apetisante, delicioase …

… pur şi simplu irezistibile. Nicio

petrecere fără Macarons! Fursecurile

delicioase din bezea, cu umplutură fină

din cremă, sunt un deliciu culinar iar

primăvara aceasta... foarte la modă!

Bezea din migdale, (pentru 40 bucăţi)





120 g migdale decojite, măcinate





2 albuşuri, (măsuri mici)





1 vârf de cuţit de sare





150 g zahăr pudră





Unt pentru forma de Macarons

Mod de preparare

1.

Măcinaţi migdalele cât mai mărunt cu

ajutorul unui aparat de măcinat şi treceţi-le

printr-o sită. Bateţi albuşurile şi sarea cu

ajutorul mixerului, adăugaţi pe parcurs câte

o linguriţă de zahăr pudră şi bateţi în

continuare până obţineţi o spumă.

Amestecaţi migdalele cu ajutorul unui tel în

spuma de albuş obţinută.

2.

Adăugaţi şi amestecaţi uşor colorant

alimentar sau cacao (maro): în timp ce le

amestecaţi, spuma din albuş devine mai

moale.

3.

Aşezaţi în tavă forma din silicon şi

ungeţi-o cu puţin unt. Umpleţi un poş de

unică folosinţă cu spuma de bezea

obţinută şi tăiaţi aproximativ 8 mm din

vârful acestuia. Aplicaţi cantităţi egale de

bezea pe forma de macarons: suprafaţa de

bezea trebuie să fie netedă.

4.

Aşezaţi tava cu bezelele în cuptorul cu

ventilaţie preîncălzit la 80 de grade, la

mijloc, timp de 15-20 de minute. Suprafaţa

bezelelor va fi acum uscată şi nu lipicioasă.

Măriţi temperatura cuptorului la 180 de

grade şi lăsaţi Macarons să se coacă timp

de 6-8 minute, apoi lăsaţi-le să se

răcească complet.

Puteţi umple formele

cu creme moi, cu

orice aromă doriţi!

Sugestie:

Reţetă Macarons

Macarons: