Previous Page  8 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 8 / 16 Next Page
Page Background

p. 8

vei fi surprins

Fotografiile de decor nu reprezintă obligații contractuale

...de arome

exotice

în fiecare săptămână

divella

paste

fusilli/

spaghetti

ristorante

500 g

comte de

valois

chateau les

barathons

vin de

bordeaux

750 ml

tawny porto

cruz

vin de porto

750 ml

quinta de

infantado

vin de porto

ruby

750 ml

-27%

3

,99

5,49

-17%

13

,99

16,99

-18%

49

,99

60,99

-13%

49

,99

57,99

• Se umple o oală mare cu apă, folosind 1 litru de apă pentru fiecare

100 grame de paste uscate. Astfel se va elimina riscul lipirii pastelor

între ele. Apa nu trebuie să depășescă 2/3 din volumul vasului.

• Pentru rezultate optime, se adaugă 1 linguriță de sare la fiecare

litru de apă. Sarea se adaugă doar înainte ca apa să atingă punctul

de fierbere, însă cu puțin înainte de a adăuga pastele. Apa sărată

ajută la intensificarea aromei pastelor.

• Se pune apa pe foc la flacără mare, iar când apa clocoteşte, se

adaugă pastele. Când apa începe să fiarbă din nou, se reduce

flacăra la jumătate.

fierberea corectĂ a pastelor uscate