p. 8
vei fi surprins
Fotografiile de decor nu reprezintă obligații contractuale
...de arome
exotice
în fiecare săptămână
divella
paste
fusilli/
spaghetti
ristorante
500 g
comte de
valois
chateau les
barathons
vin de
bordeaux
750 ml
tawny porto
cruz
vin de porto
750 ml
quinta de
infantado
vin de porto
ruby
750 ml
-27%
3
,99
5,49
-17%
13
,99
16,99
-18%
49
,99
60,99
-13%
49
,99
57,99
• Se umple o oală mare cu apă, folosind 1 litru de apă pentru fiecare
100 grame de paste uscate. Astfel se va elimina riscul lipirii pastelor
între ele. Apa nu trebuie să depășescă 2/3 din volumul vasului.
• Pentru rezultate optime, se adaugă 1 linguriță de sare la fiecare
litru de apă. Sarea se adaugă doar înainte ca apa să atingă punctul
de fierbere, însă cu puțin înainte de a adăuga pastele. Apa sărată
ajută la intensificarea aromei pastelor.
• Se pune apa pe foc la flacără mare, iar când apa clocoteşte, se
adaugă pastele. Când apa începe să fiarbă din nou, se reduce
flacăra la jumătate.
fierberea corectĂ a pastelor uscate