LEGUME-FRUCTE Carto ii sunt foarte utilizați în bucătăria românească și nu numai. Sunt atât de versatili și de ușor de preparat încât este greu să îi înlocuiești cu alte legume. Carto ii albi sunt mai gustoși și mai pufoși decât alte soiuri, ceea ce îi face potriviți pentru: ◊ supe creme, cum ar i cea dulce și aromată din carto i și praz, ◊ aluat pentru gnocchi, ◊ tocănițe, ◊ salate: rusească, nicoise, orientală, bavareză sau cu caracatiță, ◊ piure. De asemenea, aceştia pot i serviți prăjiți sau copți în cuptor. CARTOFI ALBI, INGREDIENTE ACCESIBILE ȘI VERSATILE 3 Cartoi albi • 10kg • preţ/bucată 12, 49 Mandarine • preţ/kg 3, 68 Salată Iceberg • preţ/bucată 3, 79 ORIGINE OLANDA ORIGINE TURCIA ORIGINE SPANIA ORIGINE OLANDA Mere Fuji • preţ/kg 2, 89 ORIGINE ROMÂNIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=