2 PREGĂT I REA REDESCHI DER I I RECOMANDĂR I PENTRU PREGĂT I REA REDESCH I DER I I Igienizează localul. Curăță și dezinfectează în profunzime. Trebuie să ai în vedere includerea unor produse noi pe lista de cumpărături , precum echipamentele individuale de protecție (EIP): mănuși de nitril sau vinil, măști de protecție, soluții biocide, geluri hidroalcoolice etc. Expune fișe tehnice și note informative adresate personalului și clienților, care să conțină noile protocoale, numărul maxim de persoane, regulile de igienă. Planifică sarcinile și procesele de lucru , astfel încât să se mențină distanța de siguranță între angajați și să se minimizeze contactul între aceștia. Adaugă în trusa de prim ajutor și un termometru. Creează o echipă pentru gestionarea urgențelor și a crizelor . Acest grup de lucru va prelua stabilirea strategiilor și luarea deciziilor pentru reducerea riscurilor igienico-sanitare cauzate de Covid-19. Analizează meniul și posibilitățile pe care le ai cu serviciile de livrare și de luare la pachet. Întocmește lista de cumpărături în funcție de noua ta ofertă gastronomică. Alege cele mai potrivite soluții de dezinfectare și siguranță , meniuri digitale, dispozitive pentru notificarea ospătarilor, covorașe cu solutie dezinfectantă pentru intrări și ieșiri. Aceste accesorii te vor ajuta să asiguri siguranța localului tău și să le oferi încredere clienților.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=