3 CONGELATE Deja curățați, selectați și tăiați în cuburi, hribii vor înjumătăți timpul necesar pregătirii alimentelor. Prin congelare rapidă, alimentele își păstrează aroma, textura și parfumul care îmbogățesc orice preparat la care sunt adăugate. Astfel, preparate precum risotto, paste sau supă devin mai soisticate prin simpla adăugare a acestui ingredient deosebit. Pentru o eiciență mai mare a costurilor, la o supă cremă de ciuperci se pot folosi, ca bază, ciuperci champignon, iar hribii pot i puși în valoare ca topping, prin călire, cu sare și usturoi. În cazul sosurilor pentru paste, similar, se pot folosi mai multe feluri de ciuperci, pe lângă hribi: champignon, gălbiori sau shiitake. O picătură de ulei de trufe va desăvârși preparatul! SUPE ȘI SOSURI SOFISTICATE CU HRIBI CONGELAȚI PATILINE Baghetă • 6x110 g • preț/bucată 1, 56 PATILINE Mini chi lă • 20x40 g • preț/bucată 0, 44 AROMA PĂDURII Hribi cuburi • 500 g • preţ/bucată 33, 49 CASA ŢĂRĂNEASCĂ Vinete tocate • 400 g • preţ/bucată 7, 84 PRODUS CONGELAT PRODUS CONGELAT PRODUS CONGELAT PRODUS CONGELAT

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=