LEGUME-FRUCTE 2 Nu uita de dovlecel când vine vorba de aprovizionarea restaurantului tău, este o legumă accesibilă și nepretențioasă. Gustul delicat și frăgezimea îl fac potrivit în numeroase feluri de procesare și pregătire. Tăiat cubulețe este delicios în ciorbe, iar tăiat în âșii subțiri, dovlecelul poate i un ingredient apreciat în salate. Dacă este tăiat în jumătăți, pe lung, asezonat și îmbogățit cu o brânză sărată deasupra, el se transformă într-un aperitiv cald nemaipomenit. Cel mai neobișnuit mod de a-l servi este însă ca desert: dat pe răzătoare, alături de ouă, ăină, zahăr, nucă și zeamă de lămâie devine un pandișpan pufos. Adaugă semințe de susan deasupra, pentru textură, și te poți mândri cu un desert surprinzător de delicios! INGREDIENTUL SURPRIZĂ DIN BUCĂTĂRIA RESTAURANTULUI TĂU: DOVLECELUL! Dovlecei • preţ/kg 2, 09 Roșii • preţ/kg 2, 99 Struguri albii • preţ/kg 7, 99 Kiwi • preţ/kg 9, 98 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ITALIA ORIGINE NOUA ZEELANDĂ

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=