Îți propunem 6 moduri diferite de a servi avocado în restaurantul tău: 1. În supe de legume, ca ingredient pasat care dă textură cremoasă, dar și tăiat cuburi, ca o surpriză delicioasă în farfurie! 2. Pe grătar, în burgeri sau în salate. 3. Ca atare - jumătăți umplute cu salată de legume (ardei, ceapă roșie, roșie, porumb). 4. Felii prăjite în ulei, ca variantă de a înlocui carto„ii. Avocado e delicios preparat astfel și poate „i o opțiune pentru clienții care caută ceva nou! 5. Murat. Avocado se poate mura în oțet când fructul nu este copt încă. Adaugă-l în sandvișuri și în salate. Este răcoritor și gustos! 6. În sos guacamole, alături de tortillas sau chipsuri. AVOCADO, AȘA CUM NU L-AI MAI GUSTAT PÂNĂ ACUM! 2 LEGUME-FRUCTE Ardei Bianca • preţ/kg 3, 29 Roşii cherry • preţ/kg 7, 99 Avocado ready to eat • preț/bucată 5, 49 Limes • preț/kg 7, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ITALIA ORIGINE MEXIC ORIGINE PERU

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=