4 DE CE AU NEVO I E ANGAJAȚ I I TĂ I PENTRU A- Ș I DES FĂȘURA ACT I V I TAT EA Î N S I GURANȚĂ? P E R S O N A L R E C E P Ț I A MĂ R F U R I L O R Atenție! UNIFORMELE TREBUIE SPĂLATE LA O TEMPERATURĂ DE CEL PUȚIN 60°C Training . Informează-i pe angajații tăi despre ce reprezintă Covid-19, măsurile de igienă și de prevenire a riscurilor de îmbolnăvire, ce trebuie să facă în cazul în care suspectează un caz pozitiv sau iau contact cu persoane infectate, cum să își pună și să își scoată masca și mănușile, metode de curățenie și dezinfectare etc. Personalul trebuie să cunoască planul de urgență elaborat și, în special, responsabilitățile lor în cadrul gestionării riscului privind infectarea cu Covid-19. Produse de igienă și de protecție . Este vorba despre săpun, dezinfectant, măști, viziere, uniforme sau haine care se poartă numai în timpul activității. > Alocă o „Zonă infectată” pentru recepționarea mărfii. Aceasta va fi singura zonă unde pot avea acces furnizorii și agenții care nu fac parte din activitatea zilnică a afacerii. Accesul se va controla de personalul restaurantului și se va dezinfecta după fiecare predare. Dacă accesul mărfii se face prin intrarea principală, traseul fiecărui transportator trebuie dezinfectat la fiecare descărcare. Intrarea va fi direct spre zona infectată, evitând orice contact cu restul zonelor sau personalului. > A se evita contactul între personalul predării și recepționării mărfii. În orice caz, a se păstra distanța minimă de 2 metri. > Stabilește intervale orare, în cazul în care există mai mulți furnizori. Asigură-te că există timp pentru dezinfectarea „Zonei infectate” și a produselor între fiecare predare. > Folosește coșuri de gunoi și pubele cu capac și sistem de deschidere cu ajutorul piciorului pentru a evita contactul și alocă pubele special pentru EIP (capacul trebuie să fie mereu foarte bine închis). 2 m

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=