P R I O R I T I Z A R E A MĂ S U R I L O R D E S I G U R A N ȚĂ I G I E N A , C U VÂ N T U L D E O R D I N E P E N T R U A FA C E R I L E H O R E C A Antreprenorii din industria HoReCa știu că o afacere în acest domeniu presupune norme stricte de igienă, iar în condițiile actuale acest aspect a devenit prioritar. Redeschiderea unui restaurant în condiții de siguranță înseamnă, în această perioadă, respectarea cu strictețe a unor principii și implementarea regulilor în ordinea corectă. În continuare, METRO oferă o serie de recomandări în ceea ce privește igiena, care au la bază surse oiciale de informare și recomandări ale specialiștilor din mai multe domenii. Toate măsurile de siguranță propuse mai jos vizează prevenția și reducerea riscului de infectare cu Covid-19. ÎNAINTE DE DESCHIDERE BUCĂTĂRIE PERSONAL SPAȚIUL INTERIOR ȘI TERASĂ RECEPȚIA MĂRFURILOR TOALETE 2
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=