P R I O R I T I Z A R E A MĂ S U R I L O R D E S I G U R A N ȚĂ I G I E N A , C U V N T U L D E O R D I N E P E N T R U A FA C E R I L E H O R E C A Antreprenorii din industria HoReCa știu că o afacere în acest domeniu presupune norme stricte de igienă, iar în condițiile actuale acest aspect a devenit prioritar. Redeschiderea unui restaurant în condiții de siguranță înseamnă, în această perioadă, respectarea cu strictețe a unor principii și implementarea regulilor în ordinea corectă. În continuare, METRO oferă o serie de recomandări în ceea ce privește igiena, care au la bază surse oiciale de informare și recomandări ale specialiștilor din mai multe domenii. Toate măsurile de siguranță propuse mai jos vizează prevenția și reducerea riscului de infectare cu Covid-19. ÎNAINTE DE DESCHIDERE BUCĂTĂRIE PERSONAL SPAȚIUL INTERIOR ȘI TERASĂ RECEPȚIA MĂRFURILOR TOALETE 2

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=