Carnea se marinează pentru extra aromă cu diferite ierburi și condimente (după preferințe). Aceasta se lasă la frigider măcar 1 oră înainte de a fi preparată. Se scoate carnea de la rece cu circa 15-20 minunte înainte de a fi pusă pe grătar și se aduce la temperatura camerei. Se încinge bine grătarul înainte de a-l folosi și se curăță cu ceapă sau lămâie între tipurile diferite de carne folosite, pentru ca gusturile să nu se întrepătrundă. Pentru grătar se alege întodeauna carne fragedă (mușchi, antricot, piept etc.) sau marmorată cu puțină grăsime. grătar Pentru că vara este sezonul grătarelor, pentru că în niciun alt anotimp acestea nu sunt mai savuroase, pentru că nu merită să renunțăm la ele chiar dacă nu le facem mereu în aer liber, ți-am pregătit câteva ponturi valoroase de la un chef pasionat de grătar și o rețetă originală de burger creată special pentru tine. 10 Tips and tricks pentru un reușit acasă

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=