Primăvara ne aduce prima mare sărbătoare creștină a anului: Paștele, pe care îl petrecem în mod obișnuit în familie și cu prietenii. Pentu ca atmosfera să e frumoasă, te ocupi cu atenție și minuțiozitate de decorarea casei, curățenia generală și alegerea cadourilor potrivite pentru ecare, dar mai ales de alcătuirea unui meniu special pentru masa de sărbătoare. Dacă vrei să gătești altfel în acest an, chef Sam îți propune trei rețete pentru masa de prânz din ziua de Paște. Rețetele nu sunt tradiționale, ci doar inspirate din mâncărurile tradiționale. Astfel, în loc de drob vei avea terină în foietaj, iar în loc de cozonac o delicioasă tartă cu prune uscate din zona Bretaniei, locul din care provine acest chef îndrăgostit de România. Friptura de miel nu va lipsi de pe masă, dar va gătită în alt mod, ceea ce va crea cu siguranță o surpriză plăcută invitaților tăi. CU CHEF SAMUEL 9

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=