Ciocolată pură. Pentru operele sale de artă din ciocolată, Enric Rovira folosește numai forme comestibile Dacă operele de artă ale lui Enric Rovira ar fi doar privite, acesta ar fi profund dezamăgit. Pentru că excepționalele sale ouă din ciocolată sunt făcute pentru a fi mâncate. Din 1993, ciocolatierul din Barcelona confecționează în fiecare an, de Paște, un ou de ciocolată absolut special. Cel mai important ajutor al său: soarele. După ce a făcut forma, toarnă imediat ciocolata în ea. După ce s-a întărit ciocolata, oul este așezat la soare. Apoi este adesea o treabă de câteva secunde ca topirea să reușească așa cum a fost gândit modelul. Principala lui sursă de inspirație sunt construcțiile arhitectului spaniol Antonio Gaudí. „Mă fascinează creativitatea, curajul și utilizarea formelor și geometriei naturale“, povestește Enric. „Bucuria mea cea mai mare este când reușesc să îmbin aceste aspecte cu delicioasa ciocolată.“ În fiecare an, de Paște, Enric Rovira confecționează un ou de ciocolată special Descoperă în magazinele noastre dulciurile în forme speciale de Paște și pune în coșulețe câteva dintre cele mai drăgălașe gurine de ciocolată! 29

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=