NEGRO Icre somon 100 g OCEAN FISH Icre de capelin deutscher 100 g Recomandarea noastră ezgheață creveții la frigider timp de 4-6 ore, clătește-i apoi sub apă rece și usucă-i prin tamponare. Încinge cuptorul la 180°C . Spală cartofii, taie-i în felii cu coajă și amestecă-i într-un bol cu sare, piper și 2 linguri ulei de măsline. Așază feliile de cartofi pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coace-i la cuptor timp de 25-30 de minute. Usucă fileurile din piept de pui și bate-le ușor până se aplatizează puțin. Condimentează-le cu sare și piper. Spală salata și usuc-o prin centrifugare. Amestecă iaurtul cu sarea, piperul și sucul de lămâie. Într-o oală mică, încălzește 500 ml de apă cu oțet, până la 80°C. Sparge un ou într-un polonic. Amestecă cu o lingură prin oală pentru a crea un vârtej în centrul oalei. Lasă încet câte un ou să alunece în oală și poșează-l 4 minute. Încălzeste restul de ulei de măsline într-o tigaie, prăjește fileurile din piept de pui timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Așază-le apoi pe 4 farfurii. În restul grăsimii rămase de la pui, pune creveții și prăjeste-i 2-3 minute, amestecând continuu. Condimentează-i cu sare, piper și 1 lingură de ierburi aromate și pune-i deasupra feliilor de carne. Pune deasupra frunze de salată și ierburi și un ou poșat; ornează cu caviar. Amestecă cu dressing de iaurt salata rămasă și servește-o împreună cu feliile de cartofi. Ingrediente 175 g creveți congelați 400 g cartofi mici sare iodată piper proaspăt măcinat 3 linguri ulei extravirgin 4 fileuri din piept de pui a 130 g fiecare 125 g salată mixtă 4 linguri iaurt 2 linguri suc de lămâie 4 ouă 2 linguri de ierburi aromate 4 lingurițe caviar Perioada de preparare: 6 ore și 30 min.    Ingrediente pentru 4 porții Pe porție: 408 kcal · Proteine: 47 g · Carbohidrați: 19 g · Grăsime: 15 g Surf ’n’ Turf 20

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=