Tupperware Feb - Mar 2023

PIZZA CU BACON ȘI CIUPERCI Timp de preparare: 15 min. Timp de gătire: 18 min. Timp de răcire: 5 min. INGREDIENTE (4 PERSOANE) Pentru aluat: • 20 g drojdie proaspătă • 150 ml apă călduță • 2 linguri ulei de măsline (± 30 ml) • 1 linguriță zahăr (± 5 ml) • 250 g făină (± 500 ml) • 2 lingurițe sare (± 10 ml) Topping: • 100 g cașcaval • 100 ml sos de roșii • 1 roșie mică (fără coajă) • 75 g ciuperci • ±200 g bacon • 1/2 linguriță oregano uscat (± 2 ml) sau câteva frunze de oregano proaspăt (tăiate) 1. Preîncălzește cuptorul la 250°C. 2. În Ibricul Mixer 1 L , amestecă drojdia cu apa călduță, uleiul de măsline și zahărul folosind Telul Tekna metalic . 3. În Bolul Bermuda 3 L , amestecă făina cu sarea, adaugă compoziția rezultată în Ibricul Mixer 1 L și amestecă aluatul folosind Lingura Perforată Tekna, până capătă o formă rotundă, omogenă (dacă este nevoie, se mai poate adăuga făină). Frământă apoi aluatul cu mâinile, pentru aproximativ 1 min. Acoperă și lasă-l la crescut pentru 30 min. 4. Răstoarnă aluatul pe Planșeta Fantezie și, folosind Supersucitorul , întinde foaia de aluat în forma unui cerc de aproximativ 35 cm. Pune aluatul întins pe Planșeta de silicon cu ramă . 5. Întinde sosul de roșii folosind Spatula de silicon pe toată suprafața aluatului. Adaugă roșia, ciupercile și baconul tăiate cubulețe cu ajutorul Tocătorului universal . Presară cașcavalul și oregano. 6. Pune la copt pentru 15-18 min. sau până crusta devinde aurie. 7. Lasă pizza la răcit pentru 5 min. înainte de a o scoate de pe tavă. 8. Folosind Spatula mare Tekna , mută pizza pe un tocător și taie-o folosind Cuțitul A-series . PREPARARE

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=