www.penny.ro 2 0720 573 669 Ține legătura cu noi pe WhatsApp Apel GRATUIT din toate rețelele de telefonie din România. Program Luni-Sâmbătă 8.00-21.00 Telverde: 0800 110 111 ȘTIE CE NE PLACE INGREDIENTE: • 4 ouă • 300 g zahăr PENNY. • Vanilie PENNY. • 500 ml cafea Casablanca • Esență de rom PENNY. • 250 g mascarpone San Fabio • Jumătate de tabletă de ciocolată albă • Pișcoturi San Fabio • Cacao PENNY. Tiramisu Tip: desert Porții: 2 persoane Complexitate: redusă Timp de preparare: 30 min. MOD DE PREPARARE: • Punem apa la fiert. • Strecurăm cafeaua peste apa clocotită. • Oprim focul, acoperim oala și lăsăm cafeaua să se infuzeze. • Separăm albușurile de gălbenușuri. • Adăugăm 150 g de zahăr peste albușuri și restul de 150 g peste gălbenușuri. • Batem albușurile spumă și le lăsăm la frigider. • Frecăm gălbenușurile cu zahăr și adăugăm puțină esență de rom. • Amestecăm până se topește zahărul. • Adăugămmascarpone și amestecăm. • Radem ciocolata albă peste gălbenușurile amestecate cu mascarpone. • Mai batem puțin albușurile scoase de la frigider. • Încorporăm încet albușurile în amestecul de gălbenușuri cu mascarpone. • Turnăm cafeaua într-un vas mai lat. • Înmuiem pișcoturile în cafea. • Într-un vas transparent punem un rând de pișcoturi și le tasăm ușor. • Adăugăm crema peste pișcoturi. • Mai adăugăm un rând de pișcoturi înmuiate în cafea. • Adăugăm încă un strat de cremă. • Presărăm cacao deasupra și radem ciocolata albă. MASCARPONE* 250 g * Produse cu titlu de prezentare. PIȘCOTURI SAVOIARDI* 400 g

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=