5 59 perbuc. 14 39 perbuc. 29 48 perbuc. 20 19 perbuc. Totul asezonat cu un 31 99 persticlă CHÂTEAU VARTELY Individo r 5ară QeaJră 0albec 6\raK r 0 5 l este locul uQde Æși coQIruQtă ideile proIesioQiștii ÆQ Iavoarea pasioQaților de bucătărie. ,QJredieQte $Qtricot devită 200 J 1ăut Iiert 400 J 8sturoi 20 J 7aKiQa 200 J 3astă de truIe QeJre 20 J 5oșii seccKi 100 J 3esto de leușteaQ 100 J 6Ieclă roșie 100 J 0iere 10 J 2țet demere 20 J 2țet balsamic 20 J %oabe demuștar 50 J +reaQ ras 50 J &urcuma 5 J &imbru 10 J 0ușețel uscat 10 J 6irop de rodie 30 J 6os demiJlace 100 J 8Qt 100 J 8lei demăsliQe 20ml 6are și piper 0od de preparare 3eQtru ÆQceput aQtricotul de vită este iQtrodus ÆQtr o puQJă de vid aromati]at cu uQt cimbru sare piper și Jătit sous vide la 5 &. După Jătirea sous vide aQtricotul este bre]at ÆQ ulei demăsliQe aromati]at cu cimbru uQt și usturoi apoi este carameli]at cu torța peQtru uQ plus de Just culoare și aromă. *arQitura care ÆQQobilea]ă preparatul este Iormată diQ trei tipuri de Kummus. 3eQtru Kummus ÆQtr uQ bleQder de mare vite]ă suQt amestecate boabe de Qăut usturoi taKiQa ulei de măsliQe sare și puțiQ diQ apa ÆQ care a Iost Iiert Qăutul apa diQ coQservă . ¦Q coQtiQuare Kummus ul re]ultat este Æmpărțit ÆQ trei părți prima parte este amestecată cu pastă de truIe QeJre a doua parte este amestecată cu roșii seccKi iar a treia parte este amestecată cu pesto de leușteaQ reali]at diQ leușteaQ și ulei demăsliQe amestecate ÆQtr uQ bleQder . 3eQtru mai multă culoare și textură preparatul este completat cu uQ carpaccio de sIeclă roșie și uQ tartar de sIeclă carameli]ată. 3eQtru carpaccio sIecla este tăiată Ielii subțiri apoi este murată ÆQtr uQ amestec de miere și oțet de mere 30 miere 0 oțet . ¦Q coQtiQuare peQtru tartarul de sIeclă sIecla este tăiată cubulețe apoi este sotată ÆQ tiJaie ÆQ puțiQ ulei de măsliQe aromati]at cu usturoi cimbru miere și oțet balsamic. $roma specială a cărQii este ÆQQobilată cu uQ muștar special reali]at diQtr uQ amestec de boabe demuștar KreaQ ras miere și curcuma. /a IiQal preparatul este completat cu uQ sos special reali]at diQ iQIu]ie de mușețel sirop de rodie sos demiJlace și uQt. Poftă bună! 19 56 perbuc. MLEKOVITA r 8Qt 2 r 500 J 92 65 perNJ COTO r $Qtricot de vită $rJeQtiQa r 2 COLONIAL r 1ăut uscat r 500 J PIETRO CORICELLI r 2ĸet balsamic r 1 l MONINI r &lassico r 8lei de măsliQe extra virJiQ r 1 l DARINNE r 3astă de susaQ 7aKiQi r 454 J
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=