TURTĂ DULCE FESTIVĂ INGREDIENTE • 2 lingurițe anason • 200 ml apă clocotită • 100 ml ulei de floarea soarelui • 200 ml miere de albine lichidă • 150 g zahăr brun • 350 g făină pentru uz universal • 1 linguriță praf de copt Timp de pregătire: 20 minute Timp de gătire: 1 oră la180°C/ Treapta 6 PREPARARE 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C/ treapta 6. 2. Adaugă anasonul în apa clocotită. Îndepărtează de pe foc și lasă la îmbibat timp de 10 minute în Ibric Chef Series 1,6 L . 3. Amestecă uleiul cu mierea de albine și zahărul în Vas rotund 4,5 L și amestecă. Adaugă făna și praful de copt folosind baza Pudratorului fantezie și amestecă bine. 4. Amestecă mixul obținut cu infuzia de apă. 5. Pune aluatul în F orma de silicon dreptunghiulară și pune la cuptor pentru aproximativ 50-60 minute. 6. Lasă la răcit înainte de a demonta. Ai nevoie de inspirație? Iată câtev SET PENTRU GĂTIT: Vas rotund 4,5 L Formă de silicon dreptunghiulară Tel tekna SS194910 316 Lei 190 Lei Gătește pentru oaspeții tăi bunătăți... ca la mama acasă! Set de gătit pentru copii SS194909 144 Lei
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=