TURTĂ DULCE FESTIVĂ INGREDIENTE • 2 lingurițe anason • 200 ml apă clocotită • 100 ml ulei de floarea soarelui • 200 ml miere de albine lichidă • 150 g zahăr brun • 350 g făină pentru uz universal • 1 linguriță praf de copt Timp de pregătire: 20 minute Timp de gătire: 1 oră la180°C/ Treapta 6 PREPARARE 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C/ treapta 6. 2. Adaugă anasonul în apa clocotită. Îndepărtează de pe foc și lasă la îmbibat timp de 10 minute în Ibric Chef Series 1,6 L . 3. Amestecă uleiul cu mierea de albine și zahărul în Vas rotund 4,5 L și amestecă. Adaugă făna și praful de copt folosind baza Pudratorului fantezie și amestecă bine. 4. Amestecă mixul obținut cu infuzia de apă. 5. Pune aluatul în F orma de silicon dreptunghiulară și pune la cuptor pentru aproximativ 50-60 minute. 6. Lasă la răcit înainte de a demonta. Ai nevoie de inspirație? Iată câtev SET PENTRU GĂTIT: Vas rotund 4,5 L Formă de silicon dreptunghiulară Tel tekna SS194910 316 Lei 190 Lei Gătește pentru oaspeții tăi bunătăți... ca la mama acasă! Set de gătit pentru copii SS194909 144 Lei

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=