4 CAPPUCINO DE HRIBI cremă de lapte, nuci caramelizate și cresson Ingrediente: METRO Chef Hribi cuburi ________ 1000g METRO Chef Mix de ciuperci _______ 500g Ciuperci Champignon ___________ 1000g METRO Chef Miez de nucă _________ 50g METRO Chef Cimbrișor ____________ 10g METRO Chef Unt 80% grăsime _____ 100g Retartu Sos cu ciuperci&trufe ______ 50g Retartu Ulei Măsline aromă trufe ___ 10ml La Dorna Smântână 32% grăsime __ 50ml Usturoi _________________________ 10g Ceapă albă _____________________ 200g Cartofi pentru fiert ______________ 300g Țelină rădăcină _________________ 200g METRO Chef Ulei măsline extravirgin _ 50ml METRO Chef Sare marină fină ______ 10g METRO Chef Piper negru boabe _____ 10g Aro Zahăr _______________________ 10g Fine Life Lapte UHT 3,5% _______ 1000ml Microplante de Muștar 35G _________ 10g Supă de legume _______________ 2000ml Mod de preparare: Se curăță ceapa și se taie jullienne. Țelina se curăță, se spală și se taie cuburi. Cartofii se curăță, se spală și se taie cuburi mari. Ciupercile se spală și se taie lamele. Într-o semioală se sotează ceapa jullienne și usturoiul în unt și ulei de măsline extravirgin. Se adaugă o crenguță de cimbrișor și ciupercile (champignon lamele, mixul de ciuperci și hribii). Se completează cu supă de legume și se fierbe timp de 20 min. Țelina tăiată cuburi și cartofii se adaugă și se fierb pentru încă 15-20 min. Se blendează supa cu ajutorul unui blender vertical, se adaugă smântână lichidă și se asezonează cu sos de ciuperci & trufe, sare, piper și ulei cu aromă de trufe. Se continuă fierberea pentru încă 10 min. Miezul de nucă se caramelizează cu zahărul, se aduce la temperatura camerei și se toacă cu ajutorul unui cuțit. Servire: Supa cremă se servește în farfurie adâncă sau ceașcă pentru cappucinno. Se adaugă crema de lapte realizată la un cappucinator profesional, se decorează cu miez de nucă caramelizată, microplante de muștar și se stropește cu câteva picături de ulei aromatizat cu trufe. Cappucinno de hribi se servește cu crutoane, pâine cu usturoi sau foccacia tradițională. INGREDIENTELE SUCCESULUI. PENTRU PROFESIONIȘTI. Nr. porții Timp preparare Preț / porție:* 20 60' 4, 12 lei * Cost de producție per porție. Costul de producție poate varia în funcție de prețurile produselor.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=