Ingrediente:  0ălai g  2uă de găină buc  3udră de sSanac g  3udră de sIeclă roŕie g  ConoSidă g  7arKon lingură  )oi de daIin buc  6mºntºnă licKidă g  9ºnătă g  )asoleYerde g  8sturoi g  Cimbru g  5ozmarin g  CiuSerci g  'emiglace de legume ml  /ime ml  Bab\morcoYi g  Bab\ conoSidă g  3ătrunMel g  /euŕtean g  8lei de struguri ml  8lei demăsline ml  6are 0od de SreSarare: 3entru ÆnceSut serealizeazăouăle conIiate ¦ntr-unbolserealizeazăun amestec de sare grunMoasă ŕi zaKăr măsuri măsură Æn care se Iac aSoi cºteYa găuri ¦n Iiecare gaură se aŕază cºte un gălbenuŕ aSoi se acoSeră cu sare ŕi se introduc lareceSentru - ore 3entrumămăligă aSa este aromatizată cu sare ulei demăsline ŕi Susă la Iiert cºnd ÆnceSe să Iiarbă se adaugă mălaiul Æn Sloaie ŕi se amestecă Æncontinuu cu telul 0ămăliga realizată este turnată Se o Ioaie de silicon Æntinsă asezonată cu Sudră de sSanac ŕi Sudră de sIeclă roŕie aSoi este introdusă la cuStor la de grade timS de - ore Sentru a se desKidrata ¦n continuare SreSaratul este comSletat cu o cremă Iină de conoSidă Sentru care conoSida este Iiartă Æn laSte aromatizat cu tarKon Ioi de daIin ŕi SiSer boabe duSă care este amestecată Æntr-un blender cu sare ulei demăsline ŕi smºntºnă licKidă 9ºnăta este ÆnŗeSată cu Iurculiŗa coaStă Æn cuStor aSoi tocatămărunt 3entru crema de Iasole Iasolea Yerde este Iiartă Æn aSă asezonată cu sare SiSer boabe usturoi ŕi cimbru duSă care este amestecată Æntr-un blender cu ulei de măsline usturoiul Iiert răzătură ŕi zeamă de lime 3entru un Slus de culoare ŕi te[tură Iasolea Yerde morcoYii ŕi bab\ conoSida sunt blanŕate Æn aSă cu sare duSă care sunt scoase Æn aSă cu gKeaŗă $stIel Iierberea este oSrită iar legumele Æŕi Săstrează culoarea ŕi nutrienŗii 'uSă blanŕare legumele sunt sotate Æn ulei de măsline aromatizat cu cimbru ciuSerci rozmarin unt demiglace de legume ŕi SătrunMel /a Iinal Saleta de culori ŕi arome a SreSaratului este comSletată cu ulei de leuŕtean Sentru care leuŕteanul este amestecat Æntr-un blender cu ulei de struguri Poftă bună! 3 39 Serbuc PAMBAC • 0ălai e[tra • Ng 16 25 Serbuc LaDORNA • 6mºntºnă Sentru gătit 8+7 • l 12 99 Serbuc MUELOLIVA • 8lei din sºmburi de struguri • l 8 69 SerNg Vinete • 6Sania 0 67 Serbuc GUSTINI • 2uă )ree 5ange • Clasa 0 • buc Totul asezonat cu un 36 99 Serbuc PURCARI • 5ose 6ec • Vin 5eSublica 0oldoYa • l este locul unde Æŕi conIruntă ideile SroIesioniŕtii Æn IaYoarea Sasionaŗilor de bucătărie

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=