2 1 69 LEI Varză roșie Origine: România, per kg 4 49 LEI Varză murată Origine: România, per kg 2 99 LEI Rucola CARREFOUR 125 g, per caserolă 14 99 LEI Alune de pădure în coajă, per kg 2 99 LEI Mandarine per kg 4 49 LEI % Portocale calibru 4-5, per kg Cartofi albi Origine: România, per kg 1 99 LEI ACT 10 fructe și românești de la producători locali legume Plăcintă cu cartofi Ingrediente: 8 cartofi medii 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă verde 1 ceapă albă sare piper 1 lingură ulei 1 aluat de foietaj 1 gălbenuș Preparare: 1. Cartofii se curăță și se pun la fiert timp de 20 de minute. După ce sunt gata, se adaugă într-un bol mare și se zdrobesc ca pentru piure. 2. Între timp, ceapa verde și ceapa albă se toacă mărunt. Se încinge uleiul de măsline, într-o cratiță, la foc mic. Se adaugă cele două tipuri de ceapă si se călesc timp de 10 minute. 3. Se adaugă cartofii pasați și se asezonează cu sare și piper. Se amestecă bine și se țin pe foc timp de 1-2 minute. 4. Se ia o tavă rotundă cu un diametru de aproximativ 25 de cm și se unge cu ulei. Se așază aluatul de foietaj, acoperind complet fundul și marginile tăvii. 5. Se adaugă umplutura de cartofi, iar marginile aluatului se împachetează înspre centru. La sfârșit, aluatul se unge cu gălbenuș pe deasupra. 6. Tava se dă la cuptor pentru 30 de minute la 180°C. x6porții Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania 75 min.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=