ACADEMIA DE GASTRONOMIE Romeo DUNĂREANU Somelier și Barista METRO Cash & Carry România Silvia AILINCĂI Executive Chef METRO Cash & Carry România Daniel CARST Assistant Executive Chef METRO Cash & Carry România Creăm la Academia de Gastronomie, în magazinul METRO Militari, Bd Iuliu Maniu 500, sector 6, București Gătim alături de cei pasionați, creând arome unice pentru iubitorii gusturilor desăvârșite Te învățăm cum să prepari meniuri care vor mulțumi orice client, cu orice ocazie Împărtășim din experiența noastră culinară GASTRONOMIE Bucătărie românească modernă 8-9 mai 2019 (curs de 2 zile) / 09:30 - 16:00 ; Moduri irezistibile şi inovatoare de a combina ingredientele METRO. Competenţe ale gastronomiei cu accent pe stăpânirea tehnicilor de organizare, preparare şi servire. Asocierea corectă a vinurilor cu preparatele culinare. Preparate culinare din carne de pui 13-14 mai 2019 (curs de 2 zile) / 09:30 - 16:00; Obiectivele modulului de bucătărie au ca scop realizarea unor performanţe bune în acest domeniu, precum şi intuirea unor noi oportunităţi de a pune în practică reţete culinare din carne de pui. Eveniment Gustare Rece 20-21 mai 2019 (curs de 2 zile) / 09:30 - 16:00; Modul de evenimente special pentru nunţi, botezuri, aniversări, meniuri customizate în Academia de Gastronomie METRO, create special pentru clienţii noştri. SOMELIER/BARISTA/ BARMAN Curs Barista 06 Mai (curs de 1 zi) / 10:30 – 17:00; 27 Mai (curs de 1 zi) / 10:30 – 17:00; Definire atribuţii barista (descriere – abilități). Prezentarea echipamentelor gastro de bar şi a ustensilelor specifice. Tehnici şi metode de preparare a cafelei. Curs Somelier 07 Mai (curs de 1 zi) / 10:30 – 17:00; 28 Mai (curs de 1 zi) / 10:30 – 17:00; Prezentarea metodelor şi tehnicilor de servire a vinului (prezentare,debusonare, servire). Prezentarea etapelor de decantare/ aerare a vinurilor roşii cu peste 3-4 ani vechime. Asocierea corectă a vinurilor cu preparatele culinare. Curs Barman 13 – 14 Mai (curs de 2 zile) / 10:30 – 17:00; Prezentarea categoriilor de băuturi şi ingrediente specifice; cocktail-uri clasice şi moderne.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=