03 După ce în 2007 Sibiul a primit titlul de Capitală Culturală Europeană, în 2019 a devenit Regiune Gastronomică Europeană. Aceasta este o oportunitate de a susține și promova mâncărurile tradiționale și produsele locale, dar și o șansă în plus pentru producătorii locali și pentru conservarea peisajului cultural din zonele rurale. Sibiul a obținut această titulatură din partea Institutului Internațional pentru Gastronomie, Cultură, Artă și Turism (IGCAT), iar recunoașterea regiunii s-a datorat tradițiilor culinare, dar și diversității culturale a zonei. Suntem împreună în Sibiu. PARTENER DE LUNI 25 MARTIE CASA SIBIANĂ Cremă de gulaș • dulce / picantă 210 g 4 , 99 1kg=23,76lei PROFITĂACUM! CASA SIBIANĂ Sos de maioneză cu usturoi 250 g 4 , 99 1kg=19,96lei PROFITĂACUM! CASA SIBIANĂ Muștar ext a 280 g 2 , 49 1kg=8,89lei PROFITĂACUM! CASA SIBIANĂ Brânză f ământată de vacă PROFITĂACUM! per kg 27 , 99

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=