2 Lămâi per kg 4 99 LEI 3 79 LEI -24 % Păstârnac rădăcină Origine: România per kg 4 99 LEI 3 49 LEI -30 % Pere Abate per kg 6 99 LEI 4 99 LEI -28 % Afine 125 g, per caserolă 9 99 LEI 5 99 LEI -40 % Ardei roșu California, per kg 10 99 LEI 7 99 LEI -27 % Roșii Import per kg 5 99 LEI 4 49 LEI -25 % Sweetie per kg 9 99 LEI 5 99 LEI -40 % Cum ar fi să mănânci produse proaspete în fiecare zi? Salată de toamnă cu sfeclă roșie și măr Ingrediente: 3 sfecle medii, 2 linguri ulei de măsline 1 lingură muștar Dijon sare, piper 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță oțet balsamic 100 g mix de salată 80 g brânză cu mucegai 1 măr feliat Preparare: 2porții 45min. 1. Se acoperă o tavă cu hârtie de copt. Sfecla roșie se împăturește cu folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180 o Celsius. 2. Se desface folia de aluminiu și se scoate sfecla. Se lasă să se răcească, apoi se curăță și se taie cubulețe. 3. Separat se prepară dressingul. Uleiul de măsline, muștarul, sucul de lămâie și oțetul balsamic se amestecă într-un bol mic. Se asezonează cu sare și piper. 4. Sfecla coaptă se așază pe un pat de salată alături de brânza cu mucegai și feliile de măr. Se toarnă dressingul deasupra și se servesc împreună.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=