ACADEMIA DE GASTRONOMIE GASTRONOMIE - 5-6 noiembrie (curs de 2 zile) / 09:30 - 16:00 Preparate culinare din carne de peşte Modalităţi de curăţare, tranşare sau filetare ale peştelui. Asocierea corectă a vinurilor cu preparatele culinare. - 12 -13 noiembrie (curs de 2 zile) / 09:30 - 16:00 Bufet Internaţional Utilizarea cuptoarelor combi pentru carne şi cofetărie. Tehnici noi de aranjare şi decorare. Asocierea corectă a vinurilor cu aceste preparate. - 19-20 noiembrie (curs de 2 zile) / 09:30 - 16:00 Salate Mediteraneene Combinarea ingredientelor într-un mod inovator. Asocierea corectă a vinurilor cu aceste preparate. - 26 noiembrie / 09:30 - 16:00 Paste şi sosuri Tehnici de frământare a aluatului pentru paste. Asocierea corectă a vinurilor cu aceste preparate. - 27 noiembrie / 09:30 - 16:00 Finger Food Mini canapele şi deserturi fine. Asocierea corectă a vinurilor cu aceste preparate. SOMELIER/BARISTA/ BARTENDERING - 12 – 13 noiembrie 2018 (curs de 2 zile) / 10:30 - 17:00 Bartendering Prezentarea categoriilor de băuturi şi ingrediente specifice; cocktail-uri clasice şi moderne. - 26 noiembrie (curs de 1 zi) / 10:30 – 17:00 Barista Prezentarea echipamentelor gastro de bar şi a ustensilelor specifice. Tehnici şi metode de preparare a cafelei. - 27 noiembrie (curs de 1 zi) / 10:30 – 17:00 Somelier Clasificarea şi modul de obţinere ale vinurilor albe, roze, roşii şi perlante; temperatura de servire şi păstrare a vinurilor. Prezentarea accesoriilor pentru servirea vinurilor. Tehnica degustării vinurilor. Asocierea corectă a vinurilor cu preparatele culinare. Romeo DUNĂREANU Somelier și Barista METRO Cash & Carry România Silvia AILINCĂI Executive Chef METRO Cash & Carry România Daniel CARST Assistant Executive Chef METRO Cash & Carry România Creăm la Academia de Gastronomie, în magazinul METRO Militari, Bd Iuliu Maniu 500, sector 6, București Gătim alături de cei pasionați, creând arome unice pentru iubitorii gusturilor desăvârșite Te învățăm cum să prepari meniuri care vor mulțumi orice client, cu orice ocazie Împărtășim din experiența noastră culinară

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=