27 IUNIE ¡ 3 IULIE 2018  Fierbe 500 g conopidă tăiată, în apă în clocot, câteva minute.  Scoate-o, scurge-o şi pune-o în cratiţă cu o lingură mare de unt.  Acoperă cratiţa şi lasă să fiarbă 10 minute. Umple cu un litru zeamă de carne şi, dacă lipseşte, cu un litru de apă fierbinte. Dacă ai pus apă, adaugă vreo 10 g sare.  Adaugă 200 g cartofi tăiaţi foarte mărunt. Acoperă cratiţa şi lasă să fiarbă încet.  Trece conopida şi cartofii prin sita deasă. Adaugă acestei piurele puţin lapte fierbinte, apoi încorporează 2 linguri de unt şi apă proaspătă.  Adaugă crutoane. Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli apărute la tipar. Fotografiile folosite ca decor nu prezintă obligații contractuale. Prețurile pot suferi schimbări neanunțate. CREMĂ DE CONOPIDĂ / SUPĂ PIUREA DE CONOPIDĂ gătită de Chef Nicolai Tand Pentru mai multe rețete caută cartea în magazinele Penny sau intră pe www.penny.ro PULPĂ DE PUI CU SPATE preț / kg 6,49 GRANA PADANO RAS 100 g 4,79 ALBALACT SMÂNTÂNĂ 12% grăsime 400 g 3,99 4,39 -9% , 5,49 CARTOFI ALBI PENTRU FIERT 2,5 kg

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=