2 6 porții 30’ timp de preparare Quesadillia cu carne de pui și sos Pico de Gallo Rețetă MOD DE PREPARARE: Pulpele de pui tăiate cubulețe se sotează în uleiul de măsline pentru câteva minute și se asezonează cu sare și piper. Amestecăm carnea de pui cu ardeiul gras tăiat cubulețe, ceapa verde, porumbul dulce și brânza Cheddar rasă. Compoziția obținută se împarte în 6 părți egale și se adaugă pe câte o bucată de tortila. Se acoperă cu altă bucată de tortila și se încălzesc într-o tigaie (plată sau tip grill) pe ambele părți până se topește brânza cheddar. Pentru sosul Pico de Gallo se amestecă roșiile tăiate brunoise, ceapa roșie tocată fin, coriandru tocat, ardeiul jalapeno tocat și curățat de semințe și sucul de la un lime. Se asezonează cu sare de mare după gust Se porționează în 4 sau 6 bucați și se servește cu sos Pico de Gallo. INGREDIENTE: • 12 bucăți tortilla wraps METRO Chef • 15 ml ulei de măsline METRO Chef • 50 g ardei gras roșu • 2 fire de ceapă verde • 240 g porumb dulce Horeca Select • 300 g brânză Cheddar • 300 g pulpe de pui dezosate tăiate cubulețe • 10 g coriandru proaspăt METRO Chef • sare de mare și piper după gust Sos Pico de Gallo: • 350 g roșii • 100 g ceapă roșie • 20 g coriandru proaspăt, tocat • 1 ardei jalapeno • 1 buc lime (doar zeama) • sare de mare după gust 20, 06 12, 99 ORIGINE ROMÂNIA PRODUS CONGELAT 12, 43 PRODUS CONGELAT Porumb dulce • 2500 g • preţ/bucată FRAGEDO ICE Pulpe de pui dezosate fără piele • bax cca 3kg • preţ/kg Tortilla wraps • 740 g • preţ/bucată

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=