Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli apărute la tipar. Fotografiile folosite ca decor nu prezintă obligații contractuale. Prețurile pot suferi schimbări neanunțate. ALUAT FOIETAJ 800 g ZAHĂR PUDRĂ 500 g ZAHĂR VANILINAT 15 x 8 g Aceasta este doar una din rețetele din care vă puteți inspira cititnd cartea Dictatura Gastronomică – 1501 feluri de mâncări. Caută cartea în magazinele Penny sau urmărește rețetele săptămânale pe www.penny.ro  Iei 500 g făină trecută prin sită, 300 g unt muiat, nu tocmai topit, 50 g zahăr pisat, 10 g sare, 2 gălbenuşuri, 150 ml apă. Pe masa bucătăriei așezi făina şi-i faci o gaură la mijloc; în acest loc gol pui ouăle, zahărul, sarea şi untul. Amesteci bine toate aceste adaosuri puse în mijlocul făinii, apoi amesteci cu făina împreună, dar încetul cu încetul şi numai câte puţin, şi frămânți de două ori cu mâna. Apoi aduni coca, o faci ca o minge şi o ţii la răcoare, acoperită de o pânză. După aceea începi să întinzi coca cu vergeaua, pentru ca s-o faci de trei ori mai lungă decât lată; înfăşori coca în trei în lungime, astfel ca lăţimea să devină acum lungime. Înfăşori iarăşi în trei, obţinând altă lungime. În sfârşit, după o odihnă de 10 minute, înfăşori iarăşi coca în trei – a treia şi ultima înfăşurare de astă dată. După aceasta rotunjeşti coca, îndoindu-i colţurile, o lucrezi cu vergeaua ca să aibă o grosime de jumătate de centimetru şi o pui în tava untată. Tai partea din cocă mai mare decât tava.  Coca sau aluatul se face precum am spus, însă, după ce ai pus căpşunile pe cocă, nu mai le pui la cuptor. Fructul acesta fiind delicat, îl tăvăleşti numai în zahăr cât de mult şi îl aşezi frumos peste coca care a fost la cuptor. 25 APRILIE ‚ 1 MAI 2018 1,99 2,99 -33% 4,29 5,99 8,99 OUĂ 20 M MONOR LAPTE 3,5% grăsime sticlă 1 l TARTĂ CU CĂPŞUNI gătită de Chef Nicolai Tand FĂINĂ TIP 000 1 kg 1,19 1,19 1,49 -20%

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=