11 •17 APRILIE 2018  După ce ai răscopt ouăle, le tai în două în lungime şi le scoţi gălbenuşul, pe care îl treci prin sită. Îl pui apoi în altă cratiţă cu o cantitate egală de unt proaspăt şi-l amesteci bine cu lingura de lemn.  Potrivești de sare şi piper. Cu acest amestec umpli golurile albuşurilor şi adaugi deasupra un sos maioneză.  În amestec se mai poate adăuga şi unt de sardele. Aceasta este doar una din rețetele din care vă puteți inspira citind cartea Dictatura Gastronomică – 1501 feluri de mâncări. Pentru mai multă inspirație, caută cartea în magazinele Penny sau urmărește rețetele săptămânale pe deromania.penny.ro Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli apărute la tipar. Fotografiile folosite ca decor nu prezintă obligații contractuale. Prețurile pot suferi schimbări neanunțate. OUĂ UMPLUTE BUCEGI PATE DE PORC 200 g GRANA PADANO RAS 100 g gătite de Chef Nicolai Tand -28% 6,69 4,79 MUȘTAR clasic / dulce / hrean 300 g 1,79 -11% 4,19 3,69

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=