Aceasta este doar una din rețetele din care vă puteți inspira cititnd cartea Dictatura Gastronomică – 1501 feluri de mâncări. Pentru mai multă inspirație, caută cartea în magazinele Penny sau urmărește rețetele săptămânale pe deromania.penny.ro Vineri, 30 martie 2018 20%REDUCERE LA Marți, 3 aprilie 2018 20%REDUCERE LA Duminică, 1 aprilie 2018 20%REDUCERE LA BERE DOZĂ CONGELATE COMPLETEAZĂ FORMULARUL ÎN MAGAZIN ŞI PRIMEŞTI PE LOC CARDUL PENNY! DoarcucardulPenny tebucuride REDUCERI! Luni, 2 aprilie 2018 20%REDUCERE LA DULCIURI* Sâmbătă, 31 martie 2018 20%REDUCERE LA Oferta nu include produsele aflate în alte promoții și este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli apărute la tipar. Fotografiile folosite ca decor nu prezintă obligații contractuale. Prețurile pot suferi schimbări neanunțate. CAȘCAVAL ȘI BRÂNZETURI CAFEA ALEXANDRIA - Str. București Nr. 166 ; ALESD - Str. Ciocârliei, Nr. 65-67; BACĂU - Str. Izvoare nr.2, Str. Alexei Tolstoi nr. 4; BUCUREȘTI -Str. Nasăud nr. 97; Str. V.V. Stanciu nr. 213; Șos Virtuții nr. 148 A; Bd. Timișoara nr. 56; Bd. Theodor Pallady nr. 39; Str. Gherase nr. 66-70; Bd. Basarabia nr. 170; Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 33; Șos. Colentina nr.27; Str. Fundeni, Nr. 38-40; Bdul Bucurestii Noi, Nr. 27-29; Str. Luică, Nr. 62-64, 66-68; BOTOȘANI -Calea Națională nr.91, Uvertura Mall; BRAGADIRU - Sos. Alexandriei Nr.112; BRAȘOV - Str. Carpaților, Nr. 14; Bd. Gării, Unirea Shopping Center; BUFTEA - Str. Parc Centru Nr. 7; Șos. București-Târgoviște Nr. 139; CARANSEBES Str. Ardealului Nr.112A; CĂLAN - Str. Streiului; CORBEANCA - Șos. Unirii Nr. 58, Sat Petresti; CHIAJNA - Str. Soarelui Nr. 4, Sat Dudu; CÂMPULUNG MOLDOVENESC - Calea Bucovinei Nr. 63; DEVA - Str. Mihai Viteazul Nr. 2, Centrul Comercial Portico; DRĂGĂNEȘTI OLT Str. Nicolae Titulescu Nr. 120A; FOCȘANI -Str. Vâlcele nr.15bis; GHEORGHENI - Str. Frăției nr.18; FĂGĂRAȘ - Str. Tăbăcari/ Azotului, FN; LUDUȘ - Str. Zăvoiului nr.6A; MOINEȘTI - Str. Cpt. Zăgănescu,Nr.1A; MĂGURELE -Str.AtomistilorNr.369-375; ORȘOVA -Str.PortiledeFierNr.26; PAȘCANI -Str.Gării,Nr.95; PIATRANEAMȚ -Str.Plaiesului,Nr.2; PITEȘTI -Str.NicolaeBălcescu,Nr.158A ; POPEȘTILEORDENI -Str.DrumulFermei,Nr.91,PopestiLeordeni; ROVINARI -AleeaTrandafirilornr.1; SEBEȘ -Str.ValeaFrumoasei,Nr.27; SATUMARE -Str.LucianBlaganr.35;Str.Cloșcanr.47;BdulHendriCoanda,Nr.7; SIMERIA -Str.Atelierului nr.4; TÂRNĂVENI Str. Muntisor Nr. 7; TULCEA - Str. Spitalului Nr. 6; TIMIȘOARA - Str. Circumvalațiunii, nr. 35; TG.MUREȘ - Str. Predeal nr. 88; VOLUNTARI -Bd-ul. Pipera nr. 2H; ZALĂU - Str. Voievod Gelu nr. 2/A, zona B. 28 MARTIE 3 APRILIE 2018 * fără sărate. COZONACI MOLDOVENEȘTI gătiți de Chef Nicolai Tand C 1 kg făină de grâu, ½ litru lapte dulce, 25 g drojdie, 8 ouă, 250 g zahăr pisat fin cu vanilie, 250 g unt proaspăt, coajă de portocală rasă, o linguriţă de rom şi puţin untdelemn pentru înfrăgezit, 100 g stafide roşii. C Se face maiaua de drojdie din 2 linguri de făină şi puţin lapte cald. Se lasă să dospească o oră, apoi se începe frământatul. C Dacă este puţină cantitate, se poate bate şi cu lingura, adăugând gălbenuşurile, ½ din albuş făcut spumă, zahărul, laptele, coaja de portocală, puţin rom şi untdelemn şi se bat o oră, până ce compoziția face băşici, apoi se pune şi cantitatea de unt pe care o avem, puţin câte puţin. Se lasă să crească la un loc cald. C După 2 ore, se aşază în forme. Când a crescut şi în forme, se unge cu gălbenuş şi se presară puţin zahăr pisat mare şi câțiva fulgi de migdale. DR. OETKER ESENȚĂ rom / vanilie 38 ml DR. OETKER DROJDIE INSTANT 7 g COVALACT UNT 65% grăsime, 200 g FĂINĂ PENTRU COZONAC 1 kg 6,99 0,89 3,29 3,49 -5% 1,49 1,99 -25%

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=