2 Rețetă 19, 77 PRODUS CONGELAT 34, 35 Mix fructe de pădure • 1000 g • preţ/bucată Orez Basmati • 5 kg • preț/bucată 242, 90 16, 88 PRODUS CONGELAT DISPONIBIL LOCAL* ORIGINE THAILANDA FROZEN Untură de rață • 1 kg • preț/bucată Pulpe de raţă • bax 10 kg • preţ/bax 8 porții 150’ timp de preparare *Articol disponibil la raft doar în anumite magazine METRO. Pentru mai multe informații, verificati cu șeful de raion. Pulpe de rață confit MOD DE PREPARARE: Se pun pulpele condimentate cu sare și piper, nucșoară, într-o tavă, se adaugă usturoiul întreg, cuișoarele și foile de dafin apoi se acoperă cu untura de rață. Se țin la cuptor în jur de 3 ore la 120° C. Pentru sosul de zmeură se topește zahărul cu puțină apă după care se adaugă batonul de sorțișoară și anasonul. După ce se reduce la consistența dorită se adaugă zmeură și se mai lasă puțin la foc mic. Cartofii se fierb în apa cu sare și șofran apoi se călesc în unt și usturoi. Se gratinează la cuptor cu Grana Padano ras deasupra pentru câteva minute. Orezul se fierbe în apă cu sare, iar sfecla se taie cuburi, se blendează și se amestecă cu orezul fiert. Se asezonează cu sare. Foie gras-ul se porționează în 8 bucăți și se prăjește într-o tigaie de teflon încinsă în prealabil, câte un minut pe fiecare parte și se scoate pe un șervet de bucătărie. INGREDIENTE: • 8 pulpe de rață • 1 kg untură de rață • 10 g usturoi • 3 g nucșoară • 2 g foi de dafin • 1 g cuișoare • piper METRO Chef • sare de mare Horeca Select • 1 kg foie gras de rață • 400 g orez basmati METRO Chef • 100 g sfeclă roșie fiartă • 100 g zmeură • 30 g zahăr • un baton de scorțișoară • o stea de anason • 20 g unt • 2 g usturoi • 400 g cartofi • 0,001 g șofran • 50 g Grana Padano METRO Chef

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=