DECEMBRIE 2017 38 cu chef Alex Iacob E X P E R I M E N T E A Z Ă Ingrediente ± 100 g nuci pecan ± fructe roșii: căpșuni, zmeură, coacăze, afine pentru blaturile de bezea ± 8 albușuri ± 500 g zahăr pudră ± 3 linguri cu amidon ± 5 linguri cu zeamă de lămâie pentru cremă ± 250 g mascarpone ± 400 g smântână pentru frișcă (minimum 30% grăsime) ± 80 g zahăr pudră ± 1 baton de vanilie Creată de un bucătar din Australia în onoarea celebrei balerine Anna Pavlova, cu prilejul unui turneu al acesteia, prăjitura ce astăzi îi poartă numele este unul dintre cele mai apreciate deserturi în întreaga lume. Ușoară ca textură, crocantă, dar în același timp pufoasă, prăjitura Pavlova este un desert delicat și rafinat, potrivit unei mese de sărbătoare. Platou cu picior – Design&After

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=