Rețetă MOD DE PREPARARE: Antricotul de vită se toacă la mașina de tocat și se asezonează cu sare și piper. Se formează 4 chiftele rotunde (cu ajutorul unei forme speciale pentru burgeri) apoi le depozităm la frigider într-un ambalaj etanș. Baconul se gătește la cuptor, feliat, pe o foaie de copt, la 140°C până devine crocant. Carnea de burger o pregătim la grill-ul încins în funcție de preferințe, medium sau medium-well. Într-o tigaie topim untul și prăjim chiflele pe părțile interioare. Se așează bucățile de salată Iceberg, apoi chifteaua de burger, brânza ceddar, castraveții murați, baconul, maioneza, ketchup-ul și ceapa prajităa fulgi Metro Chef. Cartofii se prăjesc, se condimentează și se servesc alături de burger. 4 porții 25’ timp de preparare PREȚ/ PORȚIE 5, 77* INGREDIENTE: - 600 g antricot de vită - 4 chifle cu susan Metro Chef - 120 g bacon Metro Chef - 60 g brânză Ceddar - 80 g salata Iceberg - 60 g castraveți murați Metro Chef tăiați rondele - 80 g unt Metro Chef - 80 g maioneză Metro Chef - 40 g ketchup Metro Chef - 20 g ceapa prăjită fulgi Metro Chef - 600 g cartofi congelați Horeca Select - sare și piper după gust 2 *Cost informativ - costul poate suferi modificări în funcție de evolutia prețurilor. Burger cu brânză ceddar și fulgi de ceapă prăjită 25, 99 6, 45 10, 85 5, 49 ORIGINE ROMÂNIA Sos de maioneză • 900 g • preț/bucată PRODUS CONGELAT PRODUS CONGELAT Fulgi de ceapă prăjită • 270 g • preţ/bucată INTEGRA Antricot vită fără os • pungă • preţ/kg Chifle hamburger • 8x84 g • preţ/pungă

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=