CU ȘARM IREZISTIBIL NOIEMBRIE 2017 34 Scanează codul alăturat și intră online pe platforma interactivă stamdevorba.ro . Vei ajunge într-un spațiu virtual unde poți găsi informațiile de care ai nevoie pentru a alege vinul potrivit și delicatesele care să-l însoțească sau poți afla mai multe despre nutriția echilibrată, diete, produse naturale și bio. De asemenea, poți interacționa cu alți pasionați de vinuri sau de un stil de viață sănătos. Din soiuri simple sau în cupaj, pentru un pahar înainte de cină sau o degustare prelungită, vinul și-a făcut loc în viața noastră, indiferent dacă este o zi de sărbătoare sau una pe care vrem noi să o facem o sărbătoare. O sărbătoare a gustului și rafinamentului! La Petite Sophie, Gitana, 2015, 13% alcool Cupaj alb de Chardonnay cu Fetească Regală şi Riesling, de culoare galben pai auriu, cu reflexii verzui. Vinul are un buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcâm şi fân prospăt cosit, completat cu nuanțe fine de vanilie. Gustul este proaspăt, intens și complex cu note de ananas și citrice, aciditate echilibrată și un post-gust mieros, elegant şi prelung. Recomandări culinare: mâncăruri cu sos alb, pui şi peşte la grătar, homar şi carne albă. Temperatura de servire: 10-12 grade C. 750 ml 79,99 lei Balla Geza, Wine Princess, 2015, 14,0% alcool O Fetească Neagră de pe dealurile Minişului, în Crişana, ce îmbină caracterele olfactive şi gustative tipice vinurilor roşii: condiment şi fruct de strugure supra-copt. Vin intens colorat cu aromă specifică de fruct, taninuri fine, echilibrat, plăcut, catifelat şi cu o armo- nie aproape perfectă. Recomandări culinare: preparate din carne de porc, vită sau brânzeturi maturate. Temperatura de servire: 16- 18 grade C. 750 ml 79,99 lei Amarone della Valpolicella Classico, Cesari, 2012, 15% alcool Un excelent cupaj clasic din 3 soiuri, Rondinella, Molinara și Corvina Veronese, dens, închis la culoare și intens aromat, cu gust catifelat de smochine uscate, stafide și parfum de condimente ce te duc cu gândul la Crăciun. Note de ciocolată și post gust prelung. Recomandări culinare: vită, miel, vânat și brânză cu mucegai albastru. Temperatura de servire: 16- 18 grade C. 750 ml 175,00 lei Chateau Kirwan, 2010, 13,5% alcool Un cupaj din Bordeaux din Cabernet franc, Sauvignon, Merlot şi Petite Verdot, cu arome de mure, condimente şi tutun, într-un buchet complex. Gustul este dens, fructat şi corpolent, cu tanini bine integraţi. Recomandări culinare: carne albă (gaină, vânat cu pene), carne roşie (vită în sos, iepure în sos, tocană de vită). Temperatura de servire: 16- 18 grade C. 750 ml 275,00 lei

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=