Previous Page  11 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 11 / 24 Next Page
Page Background

19

,

95

P

ret vechi

: 21,81

,

r

r

e

e

e

d

u

c

8

o

I

o

13

,

29

P

ret vechi

: 15,50

,

r

r

e

e

e

d

u

c

14

o

I

o

7

,

25

P

ret vechi

: 8,30

,

r

r

e

e

e

d

u

c

12

o

I

o

Gastro

FOOD

11

Conserve

D’AUCY

• Fasole verde păstăi/Porumb dulce

• 2495/2150 g per buc.

BUFTEA

• Salată de

sfeclă roşie

• 4000 g per buc.

CEGUSTO

• Mere pentru plăcintă

• 3000 g per buc.

D’ALE GURII

• Compot de piersici decojite

• 6 x 1020 g per buc.

MENIU DE-A GATA

• Salată de vinete

• 660 g per buc.

DIVELLA

• Linte

• 400 g per buc.

HOME GARDEN

• Ciuperci tăiate

• 5 kg per buc.

NATURAVIT

• Fasole galbenă tăiată

• 4100 g per buc.

19

,

29

P

ret vechi

: 24,79

,

r

r

e

e

e

d

u

c

22

o

I

o

8

,

99

P

ret vechi

: 10,81

,

r

r

e

e

e

d

u

c

16

o

I

o

26

,

00

P

ret vechi

: 29,75

,

r

r

e

e

e

d

u

c

12

o

I

o

43

,

39

P

ret vechi

: 49,10

,

r

r

e

e

e

d

u

c

11

o

I

o

2

,

99

P

ret vechi

: 3,34

,

r

r

e

e

e

d

u

c

10

o

I

o