SORBET DE MANGO ȘI ANANAS Timp de pregătire:10 min Timp de repaus: 8 h INGREDIENTE (6 PERSOANE) • 300 g mango (curățat de coajă) • 300 g ananas (curățat de coajă) • 60 g zahăr pudră PREPARARE 1. În prealabil: taie fructele în cubulețe de aproximativ 1,5-2 cm, apoi pune-le la congelator în Recipientul pentru congelator 2,25 L timp de minim 8h. 2. După ce le scoți din congelator, lasă fructele la temperatura camerei cca 15-20 min. Amestecă-le cu zahărul pudră folosind Spatula de silicon și prepară sorbetul folosind Mașina pentru Sorbet . Pentru un plus de aromă adăugă înainte de servire nucă de cocos rasă. PRODUSE FOLOSITE: Recipient congelator 2,25 L, Z22, disponibiă în catalog la pagina 26 Spatula de silicon, K25, disponibiă în catalog la pagina 36 Mașină Sorbet, ofertă specială în promoția lunii iulie

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=