CBA Piros brânză topită semidegresată, natur, cu specific unguresc / CBA Piros félzsíros ömlesztett sajtkrém, natúr, magyaros CBA Piros spanac tocat / CBA Piros parajkrém PIATNICA lapte UHT, 1.5% / PIATNICA UHT tej 1.5% MIZO cașcaval „Trappista” 45% / MIZO Trappista sajt 45% TAVERNA telemea de vacă / TAVERNA sóstúró tehéntejből CBA Piros smântână 20% / CBA Piros tejföl 20% MIZO iaurt 3.6% / MIZO joghurt 3.6% Tarta cu spanac și brânză este grozavă ca aperitiv, dar ea poate fi servită și la micul dejun, deoarece este sățioasă și oferă energia necesară unei zile agitate. Ingrediente: • un pachet aluat foietaj • 1 kg spanac • 300 g brânză telemea • 3 ouă • 100 ml lapte • 100 ml smântână Mod de preparare: Spanacul se spală și se pune 5 minute în apă clocotită. Se scurge apoi și se taie nu foarte mărunt. Aluatul de foietaj se transferă în formă de copt și se găurește din loc în loc cu o furculiță. Ouăle se bat bine și se amestecă apoi cu laptele și smântâna, se adaugă spanacul și jumătate din cantitatea de telemea tăiată cuburi. Se umple forma cu acest amestec, se așează deasupra restul brânzei și se dă la cuptor pentru 25 de minute. Poftă bună! 10 99 Lei/Buc 400g 19 49 Lei/Buc 700g 3 19 Lei/Buc 450g 3 79 Lei/Buc 1l 1 99 Lei/Buc 150g 1 99 Lei/Buc 100g 0 99 Lei/Buc 150g Tartă cu spanac și brânză

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=