Formează 8 cornulețe sau 16 mini-cornulețe Lasă la cuptor pentru 10-12 min, Treapta 6/7 sau 200°C INGREDIENTE • 1 aluat de foietaj cu diametrul de 32 cm • Puțină apă pentru sigilarea cornulețelor • 1 gălbenuș de ou + 15 ml de lapte • 30 ml zahăr SAU 30 ml sirop de arțar (numai pentru cornuri cu umplutură dulce) • ingrediente pentru umplutură, la alegere PREPARARE 1. Întinde aluatul pe Croissant Party și taie-l folosind Supersucitorul umplut cu apă foarte rece. Rulează dinspre centru spre margine, până când aluatul este tăiat uniform în triunghiuri. 2. Folosind Pensula de silicon , umezește vârful fiecărui triunghi pentru a-l sigila, o dată umplut. 3. Cu palma, marchează ușor aluatul pentru a vedea punctul de umplere și adaugă 1 lingură de umplutură pe fiecare mini cornuleț și 2 linguri pentru cele mai mari. 4. Cu degetul, ridică delicat aluatul de pe capătul larg al unui triunghi și rotește-l spre vârf. Cu cât este mai strâns, cu atât va fi mai bun rezultatul final. Repetă operațiunea pentru fiecare triunghi. 5. Așază cornulețele pe Planșeta de silicon cu ramă . Separă-le bine, deoarece vor crește în timp ce se vor coace. 6. Amestecă gălbenușul cu laptele și unge fiecare croissant pe deasupra, folosind Pensula de Silicon. Pentru cornulețele cu umplutură dulce, poți presăra zahar pudră deasupra. 7. Lasă la cuptorul preîncălzit pentru 10-12 min., la treapta 6/7 sau 200°C. CORNULEȚE UMPLUTE Croissant Party 31 x 31 x 3 cm SS210105 115 Lei PRODUSE FOLOSITE: Supersucitor B62

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=