Ceafa de mânzat este o carne ce se poate transforma într-un preparat gustos și fraged, dacă ții cont de recomandările de gătire potrivite pentru ea. Este o bucată cu o musculatură puternică, străbătută de țesut conjunctiv, iar prepararea ei la cuptor o pune bine în valoare. Sub denumirea de „Arrosto di manzo”, ceafa de mânzat la cuptor, sub formă de ruladă, poate i umplută cu un sote de ciuperci. Asezonată cu sare, piper și rozmarin proaspăt, ea este un deliciu! Carnea poate i de asemenea gătită la grătar. În prealabil, trebuie tăiată în felii de aproximativ 2-3 cm grosime. Fripturile se lasă pentru 4-5 minute pe grătarul încins pentru a se relaxa și găti corespunzător. Pentru a desăvârși friptura suculentă și delicioasă, presărați deasupra ei fulgi de sare de mare. ÎNCÂNTĂ-ȚI CLIENȚII CU CEAFĂ DE MÂNZAT BLACK ANGUS, DIN ROMÂNIA 5 CARNE AGRICOLA Pulpe de pui inferioare • proaspete • ATM cca 4.5kg • preţ/kg 10, 49 FRAGEDO Pulpe de pui dezosate —ără piele • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 16, 75 INTEGRA Cea—ă de mânzat Black Angus • proaspătă • vacuum • preţ/kg 27, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA Cotlet de miel cu coaste 75mm • pungă • preţ/kg 123, 99 PRODUS CONGELAT ORIGINE NOUA ZEELANDĂ

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=